Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Každá vláda by měla umět chránit vlastní obyvatelsto. Pokud toho není schopná, tak by se měla velmi rychle poroučet.

1 0
možnosti
VV

A co s vladou a vladcem, kterej nici vlastni zem a vyvrazduje jeji obyvatelstvo?

6 3
možnosti
NM

,...vy divíte?? já teda né....

3 0
možnosti
Foto

Nezávislá komise v režii USA by byla stejně nezávislá jako ČSSR za socialismu. Na papíře.

21 6
možnosti
Foto

pro hlasovalo POUHÝCH šest, proti bylo sedm. Goebbels hadr.

10 3
možnosti
MD

Jiste. Asad a Rusko to maji na dosah a pouziji chem. prostredky. Tak s tim muze operovat jen intelektualne nesmely jedinec v prostredi jemu podobnych. Je treba postupovat opatrne, by se kdokoliv mezi ne nezaradil.

17 1
možnosti
BD

Rusko vetovalo návrh, kdy by vyšetřování mělo být vedeno od stolu a naopak navrhlo vyšetřování na místě samém, což neprošlo zase přes odpor západu.

31 5
možnosti
MK

Ano, Rusko sice přišlo s protinávrhem na vytvoření expertního výboru, ale v podstatě mu šlo o to, aby ten na nic nepřišel.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=658266 Jene a proč myslíš?

8 0
možnosti
MK

Rusové to navrhli už před zasedáním OSN a nikdo nereagoval. Ty si opravdu myslíš, že šlo o chemický útok z vrtulníku a z barelových bomb? :) Myslíš, že je možné běhat po útoku sarinu v krátkém tričku a sandálích jako běhaly Bílé přilby, které to vypustily do světa a dnes už oběti redukují? Novináři to natáčely a směšné video, kde myjí děti vodou a vesele tam běhají bez ochrany s rouškou na puse, zvláště, když sarin působí na kůži?

16 3
možnosti
LB

Dobrý den, veta byla vzájemná, oba návrhy byly podány tak, aby neprošli. Dále ihned po osvobození města Rusko zvalo na kontrolu, ale nikdo to nevyužil. A dodnes není tento útok potvrzen z nezávislých zdrojů. A bílým přilbám už nikdo nevěří. Jste proti Rusku, ale trošku realistický pohled by neuškodil.

21 4
možnosti
RP
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz