Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako sudetský němec musím upozornit, že zločincem není ten, kdo se někam přistěhuje (ponechme stranou detaily aktuální azylové a migrační krize), ale ten kdo druhého násilím vystěhuje. Tyto zločiny ovšem zpravidla za 2-3 generace nikoho nezajímají a důležitý je výsledek, tedy kdo "vyhrál". Například v českých zemích jsou to Češi, protože od roku 1918 se jim podařilo dokonale vyčistit území ode všech ostatních původních národností a u nových sociálně strukturovaných menšin (Ukrajinci, Vietnamci) už žádné souvislé osídlení nikdy nepřipustí.

1 6
možnosti
SB

Jako etnický Čech Vám musím napsat, že odsun sudetských Němců byl důsledkem toho, co jste udělali se Židy, jak jste se v letech 1939-1945 chovali nejen v Protektorátu, ale i v Polsku, obsazených částech Sovětského svazu, na Balkáně, v obsazené Francii, jak jste se chovali k válečným zajatcům, k totálně nasazeným apod.

Vy buďte rádi, že vítězné mocnosti byli po roce 1945 vůči vám natolik šlechetné, že vám nedali ochutnat to, co vy jste dělali na Ukrajině nebo v Rusku.

Ještě tisíc let byste měli děkovat za to, jak po válce s vámi bylo slušně zacházeno v porovnání s tím, jak jste se chovali vy, když jste si mysleli, že vyhrajete.

8 0
možnosti
RK

R83a47d96e67k 48K85a27r54a28s

21. 5. 2018 12:38

Problémem je, že nešlo o pustá místa. Na to už přišel dávno i "otec sionismu" Theodor Herzl. Proto také preferoval jako novou židovskou domovinu oblasti v africké Keni.

2 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz