Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
NS

Bude to všechno za chvíli jinak. Na tiskové konferenci vystoupí náš pan prezident a oznámí, že má informace o tom, že se Buk pohyboval na našem území...

19 0
možnosti
VS

Ještě tady chybí Petřík a spol.;-D

11 0
možnosti
MV

Voni dorazej, žadnej strach. Předvoj už tady, jak vidím, je...

6 1
možnosti
Foto

Děkuji za zmínku, pane Zieglere, ale je nepřesná. Já pouze diskutoval, zda by ten bitevník to dokázal. Podle mě ano, ale stopy na vraku by vypadaly úplně jinak.

Vy, ve svém protiruském zápalu, píšete, že ten let sestřelili Rusové. To má asi tolik logiky, jako kdyby Gavrilo Princip použil k atentátu na následníka trůnu revolver Smith & Wesson a následně by Vídeň tvrdila, že Ferdinanda zavraždili Američané.

4 19
možnosti
JZ

Ne vy jste pane Hermánku lhal, že letadlo sestřelil ukrajinský bitevník. Ovšem důkazy vyšetřující komise jsou dost pádné a nejedná se o to, že raketa byla vyrobena v Rusku. To je Vaše typická demagogie.:-)

16 0
možnosti
JD

J12i15r62i 21D91e27k39a76r

24. 5. 2018 16:41

Tak počkejte, sestřelili to letadlo Rusové, nebo proruští separatisté? A raketa teda spadla z výšky 10 km, a zatímco letadlo je na sra...u, tělo rakety je jako nové, i když by výbuch hlavice mělo z první ruky .... aha.

1 11
možnosti
VV

Napiste Vladimiru Vladimirovicovi Putinovi, treba vam odpovi.

Je otazkou, kde ti separatiste k tomu raketovemu komplexu prisli, a zda by meli dostatek vyskolenych odborniku kteri by ho dokazali ovladat.

8 0
možnosti
Foto

Potvrdilo se, co jsme stejně věděli. A že Rusové zapírali ? To je kulantně řečeno - prostě lhali jako vždy.

17 2
možnosti
VV

Jenomze ani 10 tisc dalsich nezavislych komisi neodradi ty za to zrejme placene od lzi , ze CCCP, izvinite RF za to nemohou, ze to byli Ukrajinci a nakonec prijdou na to, ze ta raketa vubec nebyla ruslka, ale americka.

10 1
možnosti
Foto

Neodklonli provoz, i když o tom BUK věděli.

0 12
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz