Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J27i20r42k78a 64K92o29r90n

1. 6. 2018 19:21

Léta strávená v normalizačním Československu mě v tomto ukula do absolutní tvrdosti.:-)

Pobaltské republiky jsou mě skutečnými "bratry v triku", kteří více než my trpěli pod Rusákama (neboť byli součástí CCCP) a nyní jsou pro mě lakmusovým papírkem.

Dokud je Pobaltí svobodné, je Ruská horda od nás daleko.

Pohltí-li Rusák Pobaltí, pak budeme na řadě zase my!

Poláci toto vědí a jsou nám vzorem - jak napojením na USA, tak velikostí obranného rozpočtu...

17 1
možnosti
Foto

Jsem obdařen poměrně bohatou fantazií, ale násilné připojení Pobaltí k Rusku a to samozřejmě proti vůli jeho obyvatel si nedovedu představit. Předhazovat příklad Krymu je scestné, stejně jako je nesmyslné označovat to za anexi. Obyvatelé Krymu se v referendu rozhodli ke vrácení k Rusku a proto to nemohla být anexe. Pokud někdo nechápe, co je anexe, měl by nalistovat encyklopedii nebo podobné vzdělávací publikace. Strašení Ruskem je u někoho, jako třeba u autora, ventilace zavilé averze vůči této zemi, u jiného paranoia a u západních států psychologická příprava obyvatel světa k válce proti východní velmoci, která se stejně jako Libye, Sýrie, Irák, Irán.... odmítá podřídit nátlaku USA.

4 10
možnosti
PL

Jsem rad, ze to parlamentem proslo, uz treba jen z duvodu vojenskych zkusenosti a reprezentace ČR.

.

Ale oznacovat odlisny nazor za kolaboraci a vlastizradu v demokraticky zvolenem parlamentu je hodne hloupe. Tohle vyřvavali komunisti.

3 0
možnosti

Je to fajn, ale zároveň dost smutné, že se díky komoušům a okamurovcům musíme obávat o takovou samozřejmost..

11 2
možnosti
JK

J39i93r63k60a 35K74o49r30n

1. 6. 2018 19:26

Srandovní je ta představa moravského šóguna, kterak jsme neutrální zemí a každý dospělý muž má po vzoru Švýcarska doma ve skříni bazuku, těžký kulomet a ti zdatnější, co mají větší garáž, tak L-159 Alca a T-72 s municí:-)

8 2
možnosti
Foto

Karma, samozřejmě. Mě drtí, jak komunisti nemají problém s tím, když posíláme vojáky do Afriky a na blízký východ, kde asi nejsou v souladu s vůlí hodně velké části místního obyvatelstva, ale vadí jim, když je pošleme do Pobaltí, kde jsou na přání místních vlád a určitě i s vůlí většiny obyvatelstva. Závěr? Komunistům (a SPD) jde jen o rozbití soudružnosti v NATO. Jejich označení za kolaboranty a vlastizrádce je pak na místě.

18 1
možnosti
JK

"určitě i s vůli většiny obyvatelstva?", jako u nás v 1968?

2 8
možnosti
JK

co si tak představujete pod "plní závazky", když někde písknou, tak všech našich čtyřicet vojáků pojede okupovat cizí území? to je tak zprofanované heslo "plní závazky", že komunista by nevymyslel horší

4 11
možnosti
Foto

Vy si fakt myslíte, že Pobaltí okupujeme? To jste tak jednoduchá?

10 0
možnosti
MT

Vlstizrádci, kteří podporují agresívní NATO by měli raději hlídat naše hranice, protože islámská invaze se může převalit k nám !

5 5
možnosti
Foto

Jo jo. Komunisti taky hlídali naše hranice, protože západní agenti k nám mohli pronikat. A jak to dopadlo, viďte? A k těm vlastizrádcům ve vašem podání se hrdě hlásím. Bez NATO by Rusák už zase pochodoval Evropou. A o to vám asi jde.

8 3
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,81
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz