Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD

Normální Potěmkinova vesnice, která ovšem jaksi fungovala a splnila perfektně svůj účel a s vysokou dávkou pravděpodobnosti to byla jedna z nejlépe zorganizovaných velkých sportovních akcí za cca 20let. A o úrověň Ruska jako takového starost mít nemusíme. On názor zemičky, která je na západě vnímána jako námi Balkán a na východě si z nás už dávno nikdo na zadek nesedne, protože v podstatě kam se na kohokoli hrabeme je skutečně poněkud těžké brát vážně.

8 0
možnosti
JN

Nejsem zastáncem Ruska, to v žádném případě, ale nechápu, proč se autor hrdinně neozval o skončení poslední letní olympiády? (pokud tedy ví, kde byla, kolik stála a jaké je v pořádající zemi procento negramotných obyvatel)...

12 0
možnosti
ZK

No , každý máme nějaký koníček, že?

5 1
možnosti
VC

Pan Ziegler ostatně soudí, že rusko musí býti zničeno. To blbý rusko má potenciál zničit zbytek světa. Co takhle nechat to rusko svýmu bezútěšnýmu osudu, když nemají NIC kromě raket a jaderných zbraní, však oni se nakonec umlátí sami i bez pana Zieglera.

13 3
možnosti
FF

Tak proč ten potenciál, který bezesporu má, nevyužívá pro zlepšení životních podmínek svých obyxvatel?

2 1
možnosti
Foto

? Bezmocné plivání přichází s křížkem po funuse, mistrovství už skončilo !

18 8
možnosti
AR

Rusko stály náklady na uskutečnění MS cca 12 mld $. Nový staduón v Petrohradě + nový v Nižním Novgorodě přišel v každém městě na 1,5 mld $. Nižní Novgorod udržování toho stadiónu bude stát ročně 5% z rozpočtu města. A takto vypadal zrekonstruovaný stadión ve Volgogradě po ukončení MS, kdy v tu neděli během finálového zápasu se silně rozpršelo všude - viz článek + video https://www.sport.cz/fotbal/ostatni/clanek/1006657-co-dal-rusove-resi-jak-zachranit-stadiony-fotbalovy-chram-za-miliardy-ponicil-dest.html#hp-sez Na jednom místě se stadión vlivem deště sesypal.;-(

6 2
možnosti
BV

Pane Rečku,

tak jsem se vámi nechal nachytat a chtěl jsem se podívat na ten sesypaný stadion. A žádný sesypaný stadion jsem nikde nenašel. Jediné co jsem našel byla odplavená část zeminy, která vytvařela zemní úpravu okolí vlastního stadionu - v zásadě estetickou či parkovou úprava pohledu od řeky. Tato zemina vytvářela kuželovitý přechod okolí ke obvodové zdi přízemní obvodové cesty kolem stadionu. Tuto čerstvě navezenou, dosud neusazenou, neslehlou, neporostlou zeminu krytou geotextylií od té zdi odplavil silný proud odtékající vody z přívalového deště. Samozřejmě tato část odplaveného náspu byla patřičně zdramatizována vhodným záběrem kdy se prakticky celý stadion skryl za tím zemním valem. Oprava bude pravděpodobně snadná - k té zdi se znova naveze zemina, upraví se a časem až se ten svah zpevní porostem, tak asi vydrží více. Možná se Rusové poučí a zvýší kapacitu kanálů pro odvod vody.

Pane Rečku,

chápu vaše nadčení z "katastrofického" sesypání ruského stadionu, ale nic se nemá přehánět. Takhle to vypadá když se tonoucí stébla chytá.

7 3
možnosti
JAZ

Autore karma a R^. Nebát se říkat pravdu, když v diskusi převažují komunisti.

13 11
možnosti
JZ

Dékuji, já vím.:-)

2 4
možnosti
JZ

Potrefené husy zakejhaly a to je dobře.;-D

9 8
možnosti
ZD

Zatím jsem zaznamenal jen Vaše hejkání. Nikde nebyl, nic neviděl, ale ví. Myslím, že ten potrefený jste Vy. A to nic neobhajuji, jen posuzuji relevanci Vašich informací. Pořád mi vychází nula - nevíte proč ?

13 7
možnosti
Foto

Nekamarádíte náhodou s Mírou Bosákem?

13 4
možnosti
JZ

Ne. Ale má právo na svůj názor.:-)

7 4
možnosti
Foto

Karma Jane, v diktaturách to prostě ale takhle chodí.;-)

14 5
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz