Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Karma

Jenom se obávám, že věrní voliči (s nejkratší pamětí na světě) to nynější populistické zasahování do kauzy zase spolknou i s navijákem.

19 2
možnosti
JN

Nemožné, Zemana už znovu zvolit nelze.

0 0
možnosti
Foto

Přístup pana ing. Miloše Zemana může překvapit jen málokoho. Tato kauza je pokračováním jeho "přístupu" k věci.

Karma

24 3
možnosti
Foto

Je fascinující, jak i v očích řady spoluovčanů jsou pánové Zeman a Klaus jakoby omilostněni , jakoby nepatřili přímo k symbolům klientelismu a korupce, která reál politiku zhnusila řadě lidí a končí vládou Babiše za podpory komunistů....

14 1
možnosti
Foto

:-)R^Je to tak. Jak už jsem uvedl ve svém článku na toto téma, Zeman byl a je součástí systému, který je za tento stav spoluzodpovědný. Místo sebereflexe v podobě přiznání systémových chyb (ale taky lumpáren třeba v podobě Klausovy amnestie) svaluje vinu na soudce NS, kteří soudí podle zákonů.

18 0
možnosti

Nikoli, nejde jen o obecnou spoluzodpovědnost. Ty peníze padly (také) na financování provozu ČSSD.

6 0
možnosti
Foto

Karma, Jane, ale to je prostě Zemanův styl, někoho využít, a pak ho odkopnout a zavrhnout. Mohl by o tom vyprávět právě Šlouf, nebo také advokát Altner, se kterým Zeman podepsal smlouvu, slíbil mu tučnou odměnu, a pak ho nechal umřít bez zaplacení. Prostě "karakter"

27 2
možnosti
JG

J37i49ř37í 48G27r61o57h

26. 7. 2018 7:33

To je trochu jinak, ze průtahy se zaplacením může hlavně Sobotka, v té době předseda ČSSD.

0 0
možnosti
Foto

Těch 56 rodin ovšem dostalo možnost se vyplatit a získat domy do svého vlastnictví stejně jako to udělali stejně postižení v sousední lokalitě.Družstvo Svatopluk ovšem tuto nabídku odmítlo.Jedni zaplatili ze svého a za druhé to má zatáhnout stát?Družstvo bylo už před cca 15 lety varováno,že jejich aktivita,kdy domy v podstatě ukradli ostatním poškozeným muže dopadnout špatně a také tak dopadla,to překvapení je jen komedie.Ti lidé dobře věděli do jakého rizika jdou a ted prostě musí velmi tvrdě zaplatit.Nejsou ani první,ani poslední.Pokus stát zaplatí i ostatním poškozeným z H systému,jak k tomu přijdou lidé okradeni při jiných podvodech?Rozhodně ne žádné vyjímky....

25 0
možnosti
HM

Nechápu, jak někdo mohl naletět na takovou boudu. Dokud nemá majetek zaknihovaný v katastru nemovitostí, tak není můj.

5 0
možnosti
DR

Tentokrát nezbývá než naprosto souhlasit.

7 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz