Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Cechacci jsou nezridka premyslivi a inteligentni, takze jim nelze nakukat kde co. A to mnohe stve. A hlavne typy jako je pan autor. Diky, cechacci.

8 5
možnosti
Foto

Čecháček je podstatě tvor, kterému lze cokoliv nakukat, kterého lze lehce ovládat jak zjistlil komunisté. To ukazuje zejména pan Novák a pan Dvořáček.

6 4
možnosti
Foto

Až padne nějaký náš voják při obraně našich nebo Schengenských hranic, budu ho považovat za hrdinu. Tito padlí vojáci byli na misi hájící cizí zájmy, nebyli tam z vlastního přesvědčení, byli tam proto, protože to bylo dobře zaplaceno. Dobře zaplaceno to bylo proto, protože tam existovala vysoká míra rizika a je to riziko dohnalo. Jejich zmařeného života je mi líto, ale hrdinové to nejsou.

10 6
možnosti
DR

Přiznám se, že mě dnes po ránu nejvíce překvapilo to že paní Palečková, pouze "obyčejná" matka a babička, nemajíce jak se sama vyjádřila žádné vojenské znalosti, napíše o třídu lepší a výstižnější blog než někteří místní experti. R^

6 1
možnosti
Foto

Pane Zieglere, vaše srovnávání kulhá na dvě nohy. Zaprvé, Asad v Sýrii vládl už před konfliktem a bezpochyby byl skutečnou vládou na celém území Sýrie. V Afgánistánu vládl před konfliktem Taliban a nynější vláda je výsledkem útoku USA na Afgánistán. Reálně nikdy nevládla jinde, než ve svém paláci. Za nezávislou na USA ji nelze považovat. USA ji instalovala a USA ji drží při existenci. Po odchodu NATO se udrží u moci určitě mnohem kratší dobu než Jihovietnamci po odchodu USA ze Saigonu, či Nádžibulláh po odchodu SSSR z Kábulu.

Druhá noha je reálný výsledek jež dosáhly jednotky Ruska v Sýrii za zhruba dva roky a srovnání s tím co USA dosáhlo se spojenci v Afgánistánu za patnáct let. Ty armády nedělají to samé protože to prostě ani nejde. Jedno počínání má smysl a to druhé prostě ne. To je prostě fakt. A tvrzení o demokraticky zvolené vládě v Kábulu je už čistě jen komická vložka.

17 3
možnosti
DR

Přesně, odborný termín je tuším loutková vláda. To srovnávání ale nemá smysl komentovat vůbec poněvadž je to jednak srovnávání jablek s hruškami z kterého autor vytvořil nesmyslný guláš a jednak proto že o té Sýrii neví lautr nic.

Souhlasit se dá pouze z jedinou větou:“ Tomu fakt nerozumím.“ Ano, to je vidět.

16 3
možnosti
Foto

Mašínové jsou podle vás také hrdinové? Když už mluvíme o dvojím metru a pokrytectví a atentát na Heinrycha byl také hrdinský čin

5 0
možnosti
PU

P35e24t78r 59U65h18e78r

10. 8. 2018 0:29

Ano, jsou hrdinové.

10 8
možnosti
Foto

Karma jednoznačně. Vím, že je to hrozně smutné téma, ale text blogu přináší dobré srovnání mezi působením ruských jednotek v Sýri a jednotek NATO v Afghánistánu. A stejně tak vystihuje licoměrnost lidí, jimž vůbec nevadí ruští vojáci v Sýrii, chabě maskovaná ruská agrese na východní Ukrajině, ani anexe Krymu. Zatímco klidně a bez ostychu znevažují oběti na životech českých vojáků v Afghánistánu,

9 7
možnosti
Foto

Ruské vojáky do Sýrie pozvala demokraticky zvolená vláda, aby pomohli potlačit zlo, která do Sýrie infikoval Západ v čele s USA s cílem odstranit Asada jako před ním Kaddáfiho.

6 5
možnosti
AL

Jana Slaninová 11076

To už je asi 250sátý blog o těchto třech lidech, na kterém si někdo "zušlechťuje" ego.

Už jsem to pod jedním z takových psala (nejste v tom sám)

NECHTE UŽ TY KLUKY KLIDNĚ SPOČINOUT...

Planými plky pro nebo proti jejich konání a ani penězi nezměníte ten fakt, že už nejsou mezi živými. A to je jediný neoddiskutovatelný fakt.

----

Jste silná žena se svým vlastním názorem, která nechce podlehnout falešnému vidění světa. Asi proto Vás tak rád (doporučuji všem) čtu.

Držím pěsti, ať vše dobře dopadne a přeji bezva večer.

:-) ... R^

4 0
možnosti
Foto

Velmi nepřesný článek, loutkovou vládu v Afghánistánu dosadily během své nesmyslné agrese Spojené státy, zatím vláda dr. Asada vznikla bez jakékoli účasti Ruské Federace.

10 8
možnosti
Foto

Omylem plus. Už jsem si prst poplival.

6 1
možnosti
SB

Přiznám se, že jak pokud jde o Sýrii, tak i pokud jde o Afghánistán, tak moc znalostí nemám. Svět je velký a i třecích ploch je tolik, že pokud člověk v téhle věci není specialista, nemůže do všeho vidět podrobně. A ten asijský muslimský svět - v tom je takový zmatek, je to zcela jiný svět, lidé tam uvažují zcela jinak než v Evropě, prostě je to pro mne jako vyznat se v mraveništi.

Ale jestliže píšete: "Jedná se o klasický dvojí metr putinovců, přítomnost ruských vojáků v Sýrii je správná, přítomnost armád NATO v Afghánistánu špatná,", tak co mi odpovíte, když to obrátím?

"Jedná se o klasický dvojí metr pana Zieglera. Přítomnost ruských vojáků v Sýrii je špatná, přítomnost armád NATO v Afghánistánu správná."

7 1
možnosti
Foto

Přítomnost ruských vojáků je bez rezoluce RB OSN a na žádost diktátora srovnatelného s Hitlerem. Je to boj proti lidem, kteří jej chtěli svrhnout a změnit režim. Přítomnost armád 27 armáda v Afganistánu je na základě žádosti demokratické vlády Afganistánu v boji proti terorsitickým skupinám na území Afganistánu a na základě rezoluce RB OSN, kterou odsouhlasily všechny státy i Čína a Ruská federace, které mají právo veta.

11 9
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,01
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz