Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak Sputnik vypustí článek o proradných Američanech a Rusové oficiálně prohlásí, že takto není možné KOHOKOLIV obviňovat. A to vše už na počátku vyšetřování vzniku dírky. Tohle jim fakticky jde, ale už je to průhledné.

5 0
možnosti
PL

Diskutující na v článku na iDNES.cz jim také dali co proto.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=678771

.

Ano, Rusáci z té diskuze nebudou týden spát. Pane Zieglere tento váš článek neskutečná trapárna, naprosto stejná jako ta v Ruském podání.

Co vás vede k tomu, že když Rusák provede cokoliv, tak vy pane Zieglere musíte hned toho Rusáka v té volovině dorovnat ne-li předběhnout.

Jinak veliká karma, řehtal jsem se vašemu článku na celé kolo.R^

9 2
možnosti
JZ

Tu díru určitě vyvrtala mandelinka bramborová, záškodnický americký brouk. :-).

4 3
možnosti
DR

Řekl bych že spíš kůrovec pane mazači.

3 0
možnosti
PB

Viděl někdo z vás naživo dvoumilimetrový vrták? A dovedete si představit, že by tenhle vlasec měl mít délku půl metru? Nebo jak je to dřevo v parní ISIS vůbec tlustý?

5 1
možnosti
PB

Souhlas karma.

Pane autore, nemažte příspěvky na svém blogu. Pokud jsou za hranou, je to práce adminů. Ale takto to vypadá, že nesnesete kritiku.

Mimochodem, rád bych si ty chlísty sám přečetl ku pobavení.

7 0
možnosti
DR

Že nesnese kritiku není nic nového. Jeden smazal i mě. A za co? Za to že jsem vyjádřil radost nad tím že je publicista a nikoli naštěstí soudce. Toť vše.

4 1
možnosti
MS

Zeman to nechá proštřit a nejspíš zjistí, že tak úplně za tím Američané nejsou. Udělal to totiž krteček, kterého má s sebou astronaut Feustel! ;-)

5 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

VV

Netusim jak autor ci jini, ale mne napada jen Aeronet, Sputnik ci Rossia today.

Na ty ovsem neni treba umet rusky, ty vysilaji ve vsech jazycich.

3 1
možnosti
MV

Mě zarazilo, že v souvislosti s tou trhlinou došlo k hádce mezi Rusy a Američany na stanici. Navíc NASA zveřejnila fotografii trhliny, posléze ji však stáhla.

6 1
možnosti
JZ

Ale nelžete Veselý, jste směšný. ;-D;-D;-D

1 7
možnosti
MB

Tak díra v modulu může být - nikoliv však vyvrtaná! Nemám jiné vysvětlení, jako že dychtivý divák vyhlížel již Zářné zítřky, nebo se zaostřoval na Prahu. Jak se tamnímu agentu dnes podaří prosadit zrušení sankcí vůči Kremlu. Agent, krycí jméno Miloš - neuspěl! Díru možno opět zcelit - Soudruzi, nic nebude ... :-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,93
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz