Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

článek jsem vyhodnotil zvýšením karmy.

11 0
možnosti
JZ

Komunální politika není od toho, aby řešila ekonomické migranty. To je záležitost celostátní. A pan Beneš by měl být trochu pokorný. On pokud vím, nežije v Českých Budějovicích, a těžko tak může hodnotit, proč zdejší obyvatelé nepustili okamurovce do místního zastupitelstva. Já vím, že u nás v ČB prostě SPD nenabídla výrazné osobnosti schopné řídit město. To je zkrátka fakt.

A jestliže si dvanáct kandidátů z SPD neodkáže zařídit trvalé bydliště v Praze 1, aby tam mohli kandidovat, tak tito lidé nejsou kompetentní řešit složité záležitosti na radnicích, natož migrační krizi.

13 2
možnosti
JS

není z ČB největší hvězda SPD Míra Rozner?

Jinak souhlas a karma!

7 1
možnosti
Foto

Český volič není extremista a ještě k tomu ví, že v komunálních volbách o imigranty nejde, tak raději volí místní uskupení, která ale ve volbách do PS nekandidují. SPD je stranou, která sice nabízí program, jenž dokáže určitou skupinu voličů oslovit, ovšem pouze ve volbách do PS. Proto je Vaše radost předčasná.

14 2
možnosti
PD

P68e24t15r 14D61r51a58p32a27l

8. 10. 2018 13:46

Kladno;-DODS + Okamura...ale prý je tam situace "nestandardní", říkal Fiala

4 0
možnosti
BH

Až jednou dostaneme nakládačku všichni, tak to bude také právem díky Vám a vašim oblíbencům;-)

18 0
možnosti
Foto

Xenofobie, někdy až na hranici rasizmu a "fašounství", strašení lidí "hordami migrantů" které tu nejsou, pokusy o téměř vlastizrádné vytržení naší země ze spojenectví, které nám zajišťuje bezpečnost a svobodu, chuligánské chování, nenávistné ataky ve vztahu k médiím, odmítání odpovídat na otázky a namísto toho okamžitý přechod do dehonestačního osobního útoku... Plus k tomu neomarxistické populistické "sociální recepty". Z toho už jsou lidé přejedení a otrávení. Oni kdysi i sládkovci chvilku oblbovali podobným chuligánským chováním a pak jejich "kouzlo" vyčpělo.

18 12
možnosti
JZ

Je vidět, že strašení migranty, kteří navíc u nás skoro žádní nejsou, už nezabírá. :-)

13 9
možnosti
SB

V západních zemích také jsou protimigrantským stranám nasazovány psí hlavy.

Když chce Le Pen něco udělat s migrací, je to prý fašistka. Ale potom tytéž migranty chtějí Francouzi hrnout do zemí V4.

Jestliže migranti nejsou problémem, tak proč se jich chtějí zbavovat?

Jestliže problémem jsou, tak proč považují za špatné, když to nějaká strana hlásá?

Ta nelibost vůči protimigrantským stranám je masové pokrytectví. A jednou na něj Evropa dojede.

31 6
možnosti
Foto

Evropa by leda tak mohla dojet na divný zlolajný negativizmus, který líčí všechno, co v ní je, jen těmi nejčernějšími barvami.

1 3
možnosti
MV

Výsledek slabý, ale odůvodnění pěkně okamurovske.

9 2
možnosti
Foto

I to, že pan Okamura byl velmi dlouho po vyhlášení volebních výsledků zticha, je výmluvné.

Jinak samozřejmě sdílím radost, že český volič snad dostává po letech rozum a ignoruje jedince, který kolem sebe plive a sám sebe považuje za poloboha.

Předpokládám, že se dozvíme, že všechno je u nás zkorumpované a že výsledky SPD jsou mizerné proto, že jej všichni očerňují. R^

18 10
možnosti
Foto

K11a25r16e34l 96M73á70d92l53e

8. 10. 2018 12:49

Pan Okamura není zticha, akorát ho mainstream ignoruje. Nestěžoval si na očerňování, ale pochvaloval si mírný vzestup mandátů. Nejsem jeho zarytý fanoušek a zvlášť v komunálních volbách bych si nevybíral podle vztahu k migrantům (nevolil jsem, protože jsem dlouhodobě na chalupě a pro komunální volby se voličské průkazy nedávají), ale v příštích "velkých" volbách mu hlas možná dám. Možná - to znamená, bych to radši hodil Realistům, kdyby se dostali na nějaké nadějné preference.

15 1
možnosti
VS

Totalitní strany mají vždy ukázněné voliče, kteří se můžou snahou přetrhnout;-D

13 3
možnosti
LT

L30u97d23ě11k 34T27o75n77d54r

8. 10. 2018 14:21

Ukázněné voliče měla třeba ODS, takže je to evidentně totalitní strana;-D

3 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,99
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz