Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P58e72t10r 10L45a79n75g55e52r

9. 10. 2018 19:07

I mezi zdejšími disktujícími pod blogy se mnozí plamennými slovy zaštiťují bojem proti islamistickým radikálům. Židovský stát je však už desítky let terčem útoků muslimských fanatiků, ale to nevadí, vždyť je to daleko, to nás přece nemusí zajímat. Vrcholem pokrytectví a ničemnosti je slovní odsuzování islámského fanatismu a terorismu, a na druhé straně obdiv k náboženským fanatikům v Izraeli, kteří vraždí nevinné lidi. To tady dělají někteří diskutéři a všichni víme, o které se jedná.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=682496

.

Sorry jako, ale celý ten odstavec postrádá jakoukoliv logiku. A navíc je vykonfabulovaný.

Někdo patrně kritizoval některý z vašich ukřičených nelogických blogů plných nepřesností či dostatečně neadoroval Izraelce či si dokonce dovolil jistou kritiku a vy z toho děláte obdiv k náboženským fanatikům.

Obávám se, že kdybyste měl poskytnout odkazy na jasnou větu obdivu ke zmíněným fanatikům, tak jich bude naprosto bezvýznamné množství nebo možná žádný.

4 3
možnosti
DH

D36a57v30i95d 92H77o33r15á87k

9. 10. 2018 18:54

Já jsem přesvědčen, že klid nastane a obě tyto skutečně zvláštní entity se začnou přátelsky objímat, až se naplní poslední přání jednoho člověka, který byl velikým přítelem československého lidu - Jásira Arafata - a jeho ostatky budou v souladu s jeho posledním přáním slavnostně pohřbeny v Jeruzalému, hlavním to městě Palestiny a palestinského lidu.

0 13
možnosti
Foto

Stát jménem Palestina nikdy neexistoval. Jeho vznik se sice předpokládal, navrhoval, ale nikdy k němu nedošlo. Sporná území nejsou ve smyslu geografickém o nic víc "palestinská" než Izraelská a Jordánská. Jásir Arafat byl terorista, který má na svědomi stovky lidských životů.

9 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz