Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak jasně, to je typická démogracyje od některých politiků. Neuspěli jsme ve volbách do Senátu? Musíme okamžitě zrušit Senát! ;-D;-D;-D

A jedna věc mě těší. Velmi pravděpodobně nebudeme mít předsedu Senátu, který se před dvěma roky připodepsal k hradnímu dopisu ostudně podlézajícímu Číně. Zítra,16. října bude druhé výročí té hanby.

Karma za článek. R^

13 1
možnosti
Foto

Zapomněl jsem napsat, jakým zadostiučiněním je, že v Senátu nejsou komunisté. Považuji to za potvrzení známé věci: spravedlnost existuje.

12 1
možnosti
Foto

R^ Z těhle voleb mají radost všicni. Jedni proto, že dosáhli slavného vítězství, druzí proto, že jen 16% nepoučitelných joudů se dostavilo k volbám.

3 9
možnosti
PS

P57e42t27r 16S98k63á50l13a

15. 10. 2018 12:53

Jiní nepoučitelní joudové zase ještě neslezli z kolotoče i když jim to evidentně nedělá dobře.

16 1
možnosti
MB

S KSČ i "m!" - je konec. Folklorní sdružení - Uprchý exponát z Muzea Revolučních tradic, klub morálně otužilých! Netajím se překvapením , jak dlouze mizení trvá. Zcela bez emocí nechápu - Co chtějí řešit? Jinak se na ně dívá jako na firmu! To už logiku dává - Svérázný podnikatelský subjekt - (dokonce se zdravým účetnictvím)! To se zase nedá říci o členské základně - Tu drží pohromadě , naše zdravotnictví ... :-)

9 0
možnosti
Foto

Tihle už s komunisty neměli společného vůbec nic. Jak píšete, šlo o pofidérní podnikatelský subjekt jedinců, kteří by se bez politiky neuživili. Místo KSČM, ODS, ČSSD atd. pod jejichž vlajkami se nachávali volit, by bylo pravdivější kdyby do voleb šli po názvem,jak jste je nazval, SPS. Jenomže to by je nikdo nezvolil, zatímco pod KSČM se vždy najde pár nostalgických voličů, kteří jim to hodí. Po pravdě řečeno, ta dnešní doba je socialističtější než ta do roku 1989, kdy všichni museli do práce, i když ti dnešní nezaměstnaní v ní tehdy toho moc nenadělali. Pod státní kvočnou se tehdy tetelilo méně lidí než a jejich výkon bude podobný jak za komoušů. Po pravdě řečeno, dnes máme v politice rudější "Národní frontu" jak před 30 lety.

2 6
možnosti
MV

volici naladily struny jinak, nez jak si predstavoval dirigent

zaplat buh!

9 0
možnosti
PL

P64e97t42r 87L85a28n42g50e74r

15. 10. 2018 11:17

Rudoch od válu nikdy nepůjde. Po sametu ze sebe sedřel barvu, tu zůstal bezbarvý, tu oranžový, modrý, tmavě modrý nebo jiný.

Hlavně vykšeftoval část politické moci za moc ekonomickou. Dal nám nažrat a větší ohradu, protože ví, že spokojený kůň více utáhne.

KSČM je proti oněm převlečníkům kabátů jenom slabý bezvýznamný odvar a funguje hlavně k odvedení pozornosti.

15 1
možnosti
PK

přesně tak to je ...R^

5 2
možnosti
Foto

J65a52k68u32b 10R90o22t37h

15. 10. 2018 11:13

Karma, Honzo. Líbí se mi, jak titíž, kteří mají od zimy plná ústa slov o tom, že voliči Drahoše neunesli prohru a nemohou se s tím smířit, najednou neunesou prohru a jako jediné řešení vidí a) zrušení senátu, b) přímou volbu starosty (primátora). ;-D;-D;-D

13 1
možnosti
Foto

Drahoš je slaboch a v senátu bude do počtu. Prezidentské volby mu udělaly jméno a jeho voliči měli v těchto volbách příležitost si zchladit žáhu. Myslím, že senát je pro Drahoše, když už nechce užívat těch zbývajících pár let života free as a bird coby důchodce vhodné působiště. Bude tam šest let zaclánět a přál bych mu, aby mu ten nahoře dopřál ještě příležitost, aby ty v politice vydělané nemalé peníze jakž takž užil.

6 8
možnosti
Foto

Jaká účelovka, autore? Spadl jste z višně? Když je stát jako firma, tak prostě zruším senát - stejně jen žvanírna, parlament zredukuji na 100 lidí (stejně kývači, když je stát firma). A sklidím potlesk na otevřené scéně......

No... potom se může stát, že přijde někdo jiný, porazí mě ve volbách a já nebudu mít žádnou moc cokoli změnit, no tak ... musím si to ještě rozmyslet.....třeba na tom něco je.

Karma, Jene ....

13 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz