Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Zážitek z Rakouska. Sauna a v ní dva totálně nach.aní příslušníci tohoto prý kulturního národa. Popíjeli v tom hicu vodku s džusem přímo z pet flašky. Pak to jeden ten idiot vylil na kameny, tak jsem je raději opustil. Ale ta chvilka se širokou ruskou duší opravdu stačila, a to nejsem žádný puritán....:-/

0 0
možnosti
Foto

Kdysi jsem chtěl v SSSR dojet k hotelu autobusem a po několika spojích to rychle vzdal Sovětskoje ženščíny, čekající na MHD spolu se mnou, mne prostě do autobusu nepustily. Autobusy byly i tak dost naprásklé, ale tyhle se do nich ještě dokázaly napresovat a já s vrozenou českou slušností neměl šanci dostat se dovnitř. Vyřešil to nakonec taxík. Také jsem na dovolených sledoval Rusy v jídelně nebo na plážích. Ze švédského stolu natahali na ten svůj neskutečné množství jídla, které nebylo v jejich silách sníst. Když odešli na pokoj většinu toho tam nechali. Na plážích byli hluční a chovali se jakoby to tam bylo jejich. Nepříjemná společnost pro soužití.

1 0
možnosti
JP

Co je to proti hotelu na ruském venkově s ruským personálem. A za neuvěřitelné peníze.

0 0
možnosti
PS

P54e27t18r 78S36k45á55c42e65l

28. 10. 2018 17:37

Tak o Izraeli si počtu rád...

0 0
možnosti
Foto

s Rusama máme společně slovanské předky, ale ruská duše je mi záhadou, prostě "Rusákům" vůbec nerozumím...

1 0
možnosti
PS

P81e23t53r 82S69k85á39c29e33l

28. 10. 2018 19:59

Třeba Vám a i mně pomůže tohle moudro:

"Nesnaž se změnit svět, neuspěješ. Zkus svět milovat. Hle svět je změněn, změněn navždy." >Srí Chinmay.

0 0
možnosti
Foto

Ten popis sedi i na vetsinu mych zazitku s nasimi krajany, takze bych tolik nepausalizoval

7 1
možnosti
Foto

Také jsem jednou využil lacinější nabídky Last moment a zapřísáhl se, že už nikdy. Byli tak jen Češi, ale značně neukáznění a nepříjemní. Ono asi záleží, na jakou část society člověk narazí.

4 0
možnosti
JA

Letos cestou na dovolenou se Ukrajinská parta v letadle za půl hoďky přivedla do bezvědomí. Po dvou hodinách se probrali, dali si plechovku piva a byl od nich klid do konce letu.

0 0
možnosti
MK

No jo. Aspoň vidím že aj ostatní majú podobné zážitky. Pridám ešte svoje. Historická: Za Gorbiho som videl v Moskve na nádraží asi 6 ženských podbíjať železničné pražce. Ručne krumpáčom. Vedľa stáli 2 chlapi s rukami vo vreckách a kontrolovali či to robia dobre.

V dobe pár rokov naspäť som v Tversku nastupoval na superexpres Sapsan. Ten je parádny, super. Na nádraží je bezpečnostná kontrola (bombové útoky). Detekčný rám, milicionári. Akurát že všetci (včetne bábušiek s husami a pod) chodia tak ako sa im zachce a to málokedy cez rám. Milicionári s prísnymi výrazmi v tvári to ale majú na háku. Testujem to ako inostranec a napodiv i ja som im na háku. Na nástupišti zisťujem že sa tam dá ešte 2 chodníkmi okolo budovy nádražia.Vot bezopasnosť jesť!

Kto chočet, možet...

V hoteli v kúpeľni luxusné obklady, pozlátené kohútiky....a rozvody vody vedú po tých obkladoch.

Výskumný ústav pre jadernú energetiku, kancelárie. Nemajú tam WC, len hnusné špinavé hajzle.

Na letisku bola veľká fronta či vlastne fronty na imigračné odbavenie. Tlačenica, všetci sa predbiehali. Keď som sa dostal k tej búdke s dežurnou, tak som pred seba pustil ženu s 2 malými deckami. Ale bola moc pomalá, sportsmen v 4-adidaskových teplákoch sa tam už nacpal, musel som ho vytiahnuť...

Fronta v metre na lístky. Dvojitá, dlhá asi 10m. Prostriedkom fronty (kolmo)sa tlačí majiteľ zemegule ide priamo na schody. So slovami "nádo projti" si to skrátil tak možno o 5 krokov.

V Moskve na ulici sa ako inostranec pýtate miestnych na cestu. Málokto vám odpovie, väčšinou vás minú so skleneným pohľadom. Asi je pod ich úroveň sa baviť s chamraďou.Dokonca i na ňu oprieť svoj vznešený a unavený zrak

Dovolenka v Turecku. All inclusive. Rusáci sa nielen rozťahujú a hlukom obťažujú okolie, ale si naberú obrovskú hromadu jedla. Pri stole ochutnajú, odstrčia vedľa a idú si naložiť niečo iné. Tiež zas hromadu. Opakuje sa to až je stôl plný odložených plných tanierov.

15 2
možnosti
JB

To není žádná novinka, takto nějak se chová ruská klientela snad úplně všude. Vzpomínám na jednu mladou ženu, která si v restauraci hotelu s ultra all inclusive, kde fakt nebylo nutno si něco škudlit do zásoby, " na horší časy " vzala ke stolu celý dort. I s podstavcem. No, obvykle také bývá u jejich stolu největší svinčík. Předčí je jenom klientela ze zemí Perského zálivu. Tak to je teprve bordel. Nehledě na to, že jsem občas zahlédla, jak v černých hábitech žen končí hezké, stylové porcelánové mističky, z bufetu... Asi potřebovaly dovybavit domácnost.

17 0
možnosti
KM

No Zieglere tentokrát s tebou výjmečně souhlasím ..

Letos jsem jel s rodinou na pobytovku do Turecka a hotel jsem hledal dle tripadvisoru a hlavní kritérium bylo co nejméně ruských a polských(to je podobná sorta) recenzí!

13 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,01
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz