Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RE

Souhlas, jen dovětek - kdyby ten člověk byl náhodou složitý, mohlo by to klidně být ještě horší. V jednoduchosti to být nemusí.

2 0
možnosti
JZ

Ve Venezuele se opět potvrzuje brilantní výrok Sira Winstona Churchilla. Kdyby komunisté vládli na Sahaře, tak do roka se tam bude písek dovážet. Platí to i pro socialisty a vůbec všechny levičáky.

6 0
možnosti
Foto

Podpora převratů a neligitimních pučů patří k oblíbeným politickým programů tzv. demokratů v Česku. Tito lidé májí o demokracii svou utkvělou představu a tu jim nemá cenu rozmlouvat.

4 8
možnosti
OT

Ale když je to převrat komunistický to sa vám páčí, že.

9 2
možnosti
Foto

Ve všem, co jste napsal, asi máte pravdu.

Nejde však jen o Chavese a Madura. Mne překvapuje, že se extrémní socialisté-komunisté v mnohých zemích často stále dostávají více méně demokraticky k moci. Chaves sliboval mnohé a byl proto u mnohých ve Venezuele populární. Sliby však nesplnil, nejspíš hlavně proto, že byly nesplnitelné. Lidé jsou bohužel nepoučitelní.

6 0
možnosti
KM

Mě by spíš zajímalo za co Putin a Rusko nemůže ????;-D

7 2
možnosti
VV

Pokud jste starsi nez on, tak jiste za vase narozeni. ;-D;-D

6 0
možnosti

Ať žije demokracie

1 0
možnosti
Foto

Zvláštní jenom je, že vždy je nutná ke změně vlády provést přinejmenším ekonomickou intervenci, ba přímo krádež zlata. Maduro byl až do inagurace prezidentem, přesto Britská centrální banka už delší domu odmítá Venezuele vydat zlato.

4 4
možnosti
KB

K61a44r79e13l 54B36o51k

29. 1. 2019 23:10

Asi ví proč.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3319
  • Celková karma 25,94
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz