Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Za vzpomínku dík, Mirek Hoffmann měl mj. fakt ohromnej hlas. Jinak souhlas s názvy kapel, ovšem k této větě "Soudruhům se holt anglické názvy kapel a vůbec americká country moc nelíbily." mám drobnou výhradu. Přeci jen americká Country to u soudruhů až tak špatný na rozdíl od jiných žánrů neměla. V roce 1974 tady zpíval s Country Beatem George Hamilton IV, dokonce tady pak v osmdesátých letech natočil s Brabcem elpíčko, Johnny Cash tady vystoupil 4x v roce 1978, a koncert vyšel na Supraphonu, a pak tušim 1986 i Bobby Bare s pár dalšími zpěváky. Jistěže nic moc, ale soudruzi přeci jen brali country spíš jako odeznělej Divokej Západ, a tak jim tolik nevadila jako trřeba rock či punk atd.

6 0
možnosti
RW

Dík za blog a připomenutí

2 0
možnosti
VV

Bane, to nebyla zadna komunisticka moc, to byla Milena BALAŠOVÁ, prvni vyskyt BSE v Evrope.

Za vzpominku samozrejme karma. Greenhorns i pozdeji zelenaci byly to nejlepsi v Ceskoslovensku v tomto zanru, a Mirek Hoffmann byl diamantem mezi nimi.

A i ve svetovem meritku se nemeli zac stydet.

8 0
možnosti
PL

P42e77t17r 94L96a35n93g38e65r

12. 3. 2019 18:56

Moc hezky jste to napsal. Karma.

7 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,36
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz