Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

Hans Cígler, dopisovatel ZDF v České republice. "Více než polovina čechů žije za míně než 1000E měsíčně, přitom ceny jsou tam stejné, jako v Německu..."

2 4
možnosti
Foto

Proč autora přejmenováváte? Ceny potraviny jsou skoro stejné, ale třeba bydlení je tam výrazně dražší.;-O

6 0
možnosti
Foto

No,jo ovšem spolu z bídou tam mají za prezidenta velkého borce co loví v moři amfory a v takže medvědy,to jistě Rusům vše vynahradí a zdejší pomaneteni panslavista a rusofilové mají po kom nadšeně vzdychat....

8 1
možnosti

A17n66n38a 32Č75e19r31n17á

9. 4. 2019 13:34

Na vodku jim to stačí. Rezignovali, hlavně že krymnaš. Babičky se starají o děti, otcové lejou vodku a matky vydělávají v Česku, chvíli jsem s něma dělala. A dědečci to už mají za sebou, vodka život zkracuje.

8 1
možnosti
JK

Tak třeba když tam obyčejní lidé nemají materiální bohatství, tak možná zase žijí duchovně bohatým životem. A třeba kdyby nebylo to co je a to co bylo, tak by jim bylo ještě hůř.:-) Oni to ti komunisté nemyslí s těmi lidmi špatně....

1 4
možnosti
JK

Kdyby byly v zandeli ryby, nemuseli by být rybníky. Komunisti hlavně nemyslí, oni nejdřív konají a co si myslí o lidech vyjadřuje hláška z Černých baronů: "Kefalín, lidí je na světě jako s-aček." Tohle Stalin, Gottwald a další komoušové předvedli názorně v praxi.

8 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz