Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S vyzněním blogu souhlasím, nicméně od vás mě překvapila poslední věta.

.....Logicky se pak nabízí otázka, jak takoví lidé chtějí řešit závážné problémy typu migrační krize, když nezvládnou ani jednoduché záležitosti....

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=712509

Co to? Já myslel, že podle vás u nás žádná migrační krize není natož aby měla nějaké závažné důsledky?

8 3
možnosti
Foto

Tak už to je,dost lidí řeší problémy které nejsou...

4 2
možnosti
Foto

České firmy vyrábějí humusy, ovšem nekupte to, když je to tak laciné...a podle myslitelů od Okamury, kteří neumí ohřát ani párek za to může EU.To by bylo celkem k smíchu,ovšem i tito lidé mají volební právo...

7 8
možnosti
Foto

Jiní lidé se zase upřímě děsí toho, že volební právo máte i vy. Budete to muset zkousnout.

10 2
možnosti
BJ

Podle čeho pozná p. Ziegler, že ten či onen párek je ten nejlepší? Podle nejvyšší ceny? Podle testů různých výrobků redakce dTest ani ten nejdražší výrobek není ten nejkvalitnější,A že za to může EU? A kdo toleruje dvojí kvalitu potravin? No přece EU, viz její vyjádření k dvojí kvalitě potravin, máme přeci jiné chutě

5 2
možnosti
Foto

Vy jste evidentně nepochopil.Okamurovec?Co má s nekvalitním českým výrobkem a tupcem,který ho neumí ani ohřát společného EU?

6 3
možnosti
MK

K těm debatám ohledně norem níže. Normy jsou něco co je vytvořené člověkem, tedy měnitelné. A řeknu to takhle. Komunistické normy, bez úsměvu, vycházely z norem řezníku 30 let. tedy z něčeho, co dnes už mnoho lidí nezná, stavovské cti.

Zapomíná se však na jedno, že komunisté samy šidili uzeniny. Neřídili se normou, ale tím, co měli k dispozici, takže šunkové salámy byly sice šunkové, ale doplněné o obiloviny. Ale to je dnes jedno.

Pro Martinu, je opravdu takový výdaj dát za kvalitnější uzeninu 30 korun za kilo navíc? Zvláště, když vidím jak po sociálních dávkách lidé nakupují ve velkém chlast a obsazují herny.

6 0
možnosti
DR

Neřeším vaření, to je věc jiná ale nechápu co je tak strašného k popukání na tom že český zákazník na pultech obchodů sáhne nikoli po zahraničním ale po českém výrobci.

2 1
možnosti
MK

A proč by nesáhl po českém výrobci?

Víte, už několik let, když chci kvalitní klobásy, mimo to, co kupuji od domácích řezníků, tak jezdím do Polska. Ale na druhou stranu musím říci, že třeba Černocký ve Vsetíně dělá úžasné uzeniny, stejně jako Váhala

3 0
možnosti
Foto

Absolutní katastrofou pro českou produkci uzenin bylo drsné ovládnutí Kosteleckých uzenin (a nato i dalších uzenářských výroben) Babišem. První byli odstaveni domácí producenti kvalitního masa, což je přivedlo ke krachu. Namísto toho se zavedl dovoz drůbežího separátu a páchnoucích zmražených jatečních odřezků z Polska. Skok dolů v kvalitě uzenin byl strašlivý. Za to nemůže EU, ale Babiš.

Á propos existovaly a existují i normální párky ze skutečného mletého masa, které při vaření nepraskají. To, co praská, nejsou vůbec párky v pravém slova smyslu, jsou to mixy mletých kůží, separátu, obilné složky, sóji a kdovíčeho ještě. Právě kvůli obilné složce se musí u uzenin uvádět, zda jsou či nejsou bezlepkové.

16 0
možnosti
VV

V 19:04 pisi o jedlych parkach a spekackach. Jeden je ma sice jedle, ale to strivko je nepozivatelne. Ten druhy je ma temer stejne jako jeden cesky reznik z mesta Starnberg. Zrejme dovazi.

Rezniku a uzenaru kteri odvadi dobrou praci si opravdu vazim.

1 0
možnosti
PL

Karma. Za to, že jste do dnešní agitky nezamotal husity. R^

1 1
možnosti

J92a11n 54Č76u10p

7. 5. 2019 19:48

Rád bych vám snížil karmu, ale není tam tlačítko. Škoda.

6 5
možnosti
RC

Mimochodem, jednou jsem koukal na slozeni sunky v ALBERTU. Kdyz se secetlo maso a voda, chybelo 15%. Tak jsem se zeptal, co je zbytek. Pokrceni ramen byla odpoved.

Nebo oznaceni sunky jako bezlepkove... co je v lepkove sunce?

1 0
možnosti
VV

A divite se v tom krame? Dival jste se take na to dokdy ma byt spotrebovana?;-D

0 2
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz