Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Stojí Filip vůbec za komentář? Budou se volit i sportovní, kulturní, hobby novináři? Kdo je novinář? I my co píšeme blogy? A co když si píšu jen na své webové stránky, které jsou náhodou známé? Kde je hranice známosti? Co Filipovi oblíbené Sputnik apod.? Taky budeme volit jejich redaktory? Nebo třeba české vysílání BBC? Budeme jezdit hlasovat do Londýna?

Ne. Tohle už hraničí s demencí.

12 1
možnosti
JM

Takže by nás čekala další volební kampaň.....:-)

0 0
možnosti
PK

Wernher von Braun byl členem NSDAP a přesto ho amici neodsoudili , a vůbec jim to členství nevadilo. Byl to on, kdo byl u začátku jejich raketek. Pan Filip je komunista a tak přitažlivý pro nás jistě není, přesto bych si rád poslechl, proč tak chce činit a argument, že je komunista stačí jen těm co jdou po povrchu.

Mediální rada dohlíží a kontroluje každého novináře a jeho díla, no to by se musela množit geometrickou řadou, aby to zvládla, skutečně tomu věříte? Nebudu kádrovat novináře, to neumím ,ale jen například investigativní činnost jednoho známého novináře o případu jedné poslankyně EU stála naší zemičku pár korunek a to je jen vrchol ledovce, že na něj ta rada nedohlídla, ač je to špička ve svém oboru , proč až soud to vyřešil? Moc málo chápete jakou moc má tisk a další media,málo pane autore, nepřeji Vám abyste to zažil na vlastní kůži....:-(

1 13
možnosti
JZ

Novináři jsou chybujíci lidé jako všichni. A je naivní si myslet, že by volby žurnalistů něco změnily.

0 0
možnosti
OT

Soudruh Filip není tak hloupý. Soudruh stbFalmer je takový zločinec a patří za mříže.

7 1
možnosti
VK

Za co pane Tomku ,za co? Vy by jste byl svazák jak vyšitej.;-)

1 3
možnosti
MJ

Jo, jo,chybí mu prostě vláda jedné strany, na tomto je jasně vidět myšlení komunistů,- je to pořád stejná pakáž.

12 1
možnosti
Foto

Je to komunista a tím je řečeno vše. Více dodávat netřeba

16 1
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,82
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz