Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Kdo nebo co je Pitomio, prosím?

8 1
možnosti
JZ

Soud pravomocně připustil, že Tomio Okamura může být označován jako Pitomio. :-)

5 3
možnosti
DR

Tak touto "aférou" moc bodů nezískáte.

5 3
možnosti
Foto

Karma ! Už aby to bylo s tou sanitkou... Doc Chocholoušek už láduje kanón....;-D

12 4
možnosti
MB

Těch veselostí je zde více. Jan Hus byl tedy prvním členem SPD. Mministr kultury Klusák, 1985 na Velehradě prohlásil, že Cyril a Metoděj byli první komunisté. Poctivý byl alespoň A. Jirásek. Ten tvrdil. že úmyslně píše, aby to bylo čtivé. A hlavně to, co si Národ přeje slyšet. Pak zase lidé nechtějí slyšet paní Schillerovou. Ta přesto po K. Varech, kde byla vypískána přijíždí na Velehrad taky. Náhrady Církvím zdaní, poslouží svému Guru z STB a hovoří o pěkném duchovním zážitku.I zde na blozích, není vyjímkou, že pokud se sepíší skutečné historické události - Vyvolá to zase odpor, že historie je překrucována. N e n í !! Pouze se již nevyhlašuje dle školních Osnov soudruha Zdeňka Nejedlého. Ten byl skutečně nejedlý ... :-)

9 1
možnosti

R^

Chudák Mistr P. Jan Hus! Komunisti z něho dělali komunistu a Tomio z něj takřka dělá straníka přímé demokracie! Nic nového pod Sluncem! Jen kopíruje komunisty! Však má k nim také nejblíže! A protože je papežštější než papež, tak některé radikály mezi voliči jim uloupnul.

:-)

18 1
možnosti
AR

Více by se měl Okamura starat o to, aby přestala klesat popularita jeho partaje mezi občany. S tím J. Husem to nevylepšil;-D;-D

9 2
možnosti
JO

Já myslím naopak, že by se o to měl snažit. Jak to může dopadnout, když české zájmy nejhorlivěji hájí Slovák a poloviční Japonec.

2 0
možnosti
JS

„Myslel Národní muzeum v Tokiju“ ;-D;-D;-DR^

10 1
možnosti
VV

Třeba měl zase 39 stupňů horečky...:-)

13 3
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz