Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

No o charakteru tohoto - spíše neschopného maršála svědčí i to, že bonzoval na své kolegy včetně Žukova, přitom ten mu zachránil život, i když také dokonalý nebyl.

7 0
možnosti
DR

Hmm, co to se zase vyrojilo sochařů.

3 3
možnosti
PL

P36e64t63r 40L70a19n24g21e81r

23. 8. 2019 19:33

Je to schiza a paskvil, pomník necháváme, ale furt nám vadí. Tak by se měli lidi rozhodnout, buď jej nechat a neničit a neřešit to furt anebo ho rovnou strhnout. Jenom na to druhé nemají čecháčci a pražáčci odvahu ani třicet let po pádu komunismu.

.

Chtělo by to nějakou občanskou iniciativu pane Zieglerere, pokud se toho ochotně ujmete, já se vám s radostí pod ní podepíšu.

5 2
možnosti
JL

Vidite, to jsou Litevci, Lotysi, Estonci a nyni Ukrajinci jini kabrnaci, ti s rozhodli odstranit vsecky pomniky postavene za casu byvaleho SSSR, nejen to i prejmenovani ulic, mestkych cvrti a taky celych mest. Nehlede na to, ze Ukrajinci maji na svem uzemi ruske okupanty dodnes.

11 1
možnosti
Foto

R^ Přesně tak a karma.

14 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz