Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Též bych byl raději, kdyby Ondráček zmizel z politiky, přestože by se tím nic nevyřešilo, protože by na jeho uvolněný mandát nastoupil někdo jiný z téže strany.

Ale nesouhlasím s Vaší zmínkou o Kalvodovi.

Ten zmizel z politiky velice rád a vřele uvítal věrohodnou záminku. Možná dokonce si ten skandíl kolem vlastní osoby i sám zrežíroval, aby měl tu již zmíněnou záminku.

V politice si udělal jméno, stal se známým a pak už politiku nepotřeboval. Živí se jako právník na takových lukrativních postech, že kdyby se o ně ucházel jako řadový absolvent právnické fakulty, a němž nikdo neví, tak by se na ně neprosadil. Ale jako známý politik to měl jednodušší. Vydělává mnohem více peněz, což je jedna výhoda, a nemusí se bát nejbližších voleb, což je druhá výhoda.

Chtělo by to jednu věc: Nedělat si velké iluze o tom, že lidé, jejichž politické postoje se vám líbí, jsou vždy a zákonitě výkvětem ctnosti a ušlechtilosti. Já jsem na dost odlišných názorech, než jste vy, ale nedělám si ani trochu iluzi o morálních hodnotách politiků, kteří prosazují to, co se shoduje s mými názory.

7 2
možnosti
PB

P34e96t79r 30B81u64r86i69a20n

9. 10. 2019 23:34

Takže když chtěl odejít z politiky musel si sám na sebe vyrobit skandál, protože normálně se odejít nedá. A aby mohl dělat právníka, vypustil do světa že žádný právník vůbec není. Fakt dost dobrý...

7 0
možnosti
Foto

Gauner, který si nechá nadělit tituly (jež mimochodem ještě z nikoho neudělaly lepšího člověka), je OK? Podvodník , přichycený při lumpárně by v jakékoli normální společnosti okamžitě resignoval, případě by ho vyštvali vlastní.

U nás ne. Možná bude vyznamenán na Hradě za 3 týdny - za službu vlasti.....

19 0
možnosti
JV

J12i47r96i 64V28r89a48b40e44c

9. 10. 2019 19:57

Poctivost a komunista ...to je protiklad, to se vylučuje :-(

13 0
možnosti
DR

"Ten evidentně podváděl, udělal křivárnu, a proto by měl odstoupit nejen ze sněmovních funkcí, ale i z postu poslance a v politice skončit."

Opravdu? A Malá a Krčál také odstoupili ze všech svých funkcí a skončili v politice? Poučte nás.

5 4
možnosti
JZ

Uvádím příklad Jana Kalvody, který v politice skončil.

5 0
možnosti
Foto

Po osmi letech je celá záležitost promlčená.

1 8
možnosti
LF

L63u74k47a39s 75F91i72k32r

9. 10. 2019 20:18

No pak se neni co divit urovni skoly na ktere jste drive ucil.

9 0
možnosti
OJ

Nejsem si jistý na základě jakých zákonů byste chtěl odebrat poslanecký mandát někomu za cosi co snad není ani přestupek a co by třeba vyřešila ta universita odebráním toho titulu.

Pokud vás tedy zákonný postup zajímá.

Další věcí je to, že by se pravděpodobně otevřela pandořina skřínka, jejíž obsah by se vylil na nejednoho dalšího poslance a politika, protože tento nešvar je (byl) tak rozšířený, že o tom ani nepochybuji. Už proto se domnívám, že i kdyby o něčem takovém mandátový a imunitní výbor parlamentu jednal, tak by dokonce ani nenáviděného Ondráčka "nevydal".

4 1
možnosti
JZ

Nejde o žádný soud, ale o Ondráčkovu abdikaci.

6 2
možnosti
AM
JZ

Prosím? Nejde o kádrování, ale o podvod. :-)

18 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz