Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Když si na internetu pročtete seznam firem p. Babiše (nebo s ním propojených), zjistíte, že ovládl pomalu všechna města; snad tamní občané pochopí, že jejich město bude dobře žít i bez p. Babiše. Část jeho voličů tipuju na jedince, kteří se vždy připojí ke straně, u níž se očekává (nebo se již stal) nejlepší voleb. výsledek, jsou mezi nimi i ti, kteří chtějí "podnikat" s dotacemi z veřej. zdrojů (měla je dříve i ODS). Když se "kohoutky" s penězi pouzavřou, tito voliči se začnou rozhlížet po jiném subjektu. Existuje normální lobbismus, ale u nás převažuje ten nezdravý, který jde proti zájmům veřejnosti jako takové (vysávání státního rozpočtu, zdrav. pojišťoven, evropských fondů aj. bez objektivizovaných analýz, bez dostateč. transparentnosti).

2 0
možnosti
VB

Milion chvilek a my ostatní s ním máme pozitivní program: chceme nezávislou justici, nezávislá média (nikoli v rukou premiéra či jeho příbuzných a známých), chceme rozvíjet demokracii a právní stát vč. zkvalitnění životního prostředí. Zvolili jsme určité politické strany, nechť ukáží, zda naslouchají dostatečně přáním občanů, kteří je vyslovili v rámci setkání občanské společnosti.

2 0
možnosti
JR

J83a43n 96R69i20c35h88t85e48r

18. 11. 2019 12:21

A jak toho chcete dosáhnout. Prosím konkrétně. Díky.

1 1
možnosti
KT

Co by bylo bez Babiše?

To, co normálně...

Snad na tom nejsme ještě tak špatně, aby Česko stálo a padalo s Babišem.

5 0
možnosti

R^

Díky! Plně se shodujete s Milionem chvilek pro demokracii! Mají aktivní program! Vyjdou do ulic, pokud bude porušena demokratická dělba moci připravovaným zásahem do státního zastupitesltví. To je velmi pozitivní a potřebné! Uznávám je jako dalšího hlídacího psa demokracie!

:-)

3 2
možnosti
JS

Nějak jsem to nepochopil. To je pokus o vtip? Kolik těch hlídacích psů demokracie vlastně potřebujeme?

1 0
možnosti
PK

Bohužel vás nikdo neslyší...:-)

3 3
možnosti
VH

Honzo je to přesně tak. Na Letné jsem byl, s příspěvky souhlasím, ale co dál...je to takové plácnutí. Sice je to velký počet lidí, leč rozhoduje se ve volbách. Nejvyšší čas se na někom nezkorumpovaném shodnout! !

3 0
možnosti
JR

J64a13n 41R96á69ž

18. 11. 2019 14:28

Máte pravdu s tím, že Letná byla jen takovým plácnutím, ale poslední větou jste na sebe prozradil že jste nivní idealista.

1 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz