Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RJ

Pouze jedna jediná výhrada. O zločinech nacismu je známo hodně,ale nikdy není málo o nich psát.

3 0
možnosti

J61a81k38u36b 98Š65o47l40c

18. 12. 2019 8:32

Sovětské zločiny nejsou už delší dobu nijak utajené. Západ svojí politikou vypustil dva šílence do světa. Nakonec se s jedním z nich musel spojit a dokonce pomoci utajovat jeho zločiny. Zásluhou bláznů jako např. Roosevelt dělal z masového vraha dokonce andílka. Z dějin 20. století se člověku opravdu chce zvracet.

2 2
možnosti
Foto

I69v75a85n 20M17a47r75e33k

18. 12. 2019 8:04

Souhlas p.Jene. . . . Je zde ještě jeden zločin Sovětů. . . . Stačí si zadat do vyhledávače slovo "Zákřov". Určitě by to stálo i za samostatný blog,dočkáme se ?8-o

4 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

DR

Ten Irák bych sice upravil datumově, (vpád roku 1991 byl s mandátem RB OSN, na rozdíl od roku 2003) nicméně kritizovat našeho hrdinného a chrabrého spojence, světového mírotvorce a nositele dobra, prosperity a demokracie po celém světě, tak to jste si dovolil moc. To Vás místní klávesnicoví rusobijci moc nepochválí. ;-D

2 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LF

L13u87k75a92s 49F85i96k89r

18. 12. 2019 5:53

Spatne - Korea byla OSN proti komouske agresi, a tak muzeme pokracovat dal.

Jste ubohy lhar.

5 3
možnosti
Foto

Za sovětský válečný zločin lze považovat zavlékání československých občanů možná i ruského původu někdy i z následkem smrti na území SSSR organizované SMERŠEM, proti čemuž československá vláda zkoušela protestovat ještě v r. 1950. Tehdejší československý velvyslanec v Moskvě: Je to marný, je to marný, je to marný. Ta existence protestu je dosti významná v tom, že alespoň víme, že to bylo i tehdy považováno za problematický čin.

1 3
možnosti
Foto

Můžete mi pane Fikr vysvětlit, proč z ničeho nic nepovažujete zavlékání do ciziny za zločin?

1 2
možnosti
LU

Karma,R^ tieto zverstvá treba popisovať, je potrebné aby každý vedel, aký obludný a pokrytecký bol nielen predvojnový a vojnový Sovietsky zväz.

"Já s tím nemám problém, ale pak nechápu, proč Rusové reagují podrážděně, když se připomínají prokazatelně doložené sovětské válečné zločiny."

Bohužiaľ nie je to iba v Rusku, je to aj u nás v EU konkrétne aj v Poľsku, keď historik píše o faktoch o vojnovom Poľsku..

Poliaci to dokonca vyšpičkovali aj tým, že ak spochybníte udatný poľský národ môžete byť odsúdený aj nepodmienečne.

"Poľský zákon stanovuje, že každý, kto verejne alebo napriek faktom pripisuje zodpovednosť alebo spoluzodpovednosť poľskému národu alebo štátu za zločiny proti ľudskosti, mieru a vojnové zločiny spáchané nemeckou treťou ríšou, má byť potrestaný pokutou alebo trestom odňatia slobody do troch rokov."

Z faktografického hľadiska teda nejde len o nesprávne tvrdenia o „poľských koncentračných táboroch“ alebo názvy táborov – ide o otázku kolaborácie s nemeckými nacistami ako takú.

Pozor do nemylosti poľského "nezávislého" súdnictva sa môžeme dostať aj my.

odsek 4.)Bez ohľadu na nariadenia v mieste, kde sa spáchal čin, vzťahuje sa na poľských občanov aj na cudzincov, ktorí ho spáchali.

Takéto problémy majú okrem iných aj uznávaní poľskí historici, napr.

https://dennikn.sk/1027066/polsky-historik-ktoremu-hrozi-sud-poliaci-zabili-viac-zidov-ako-nemcov-o-tom-niet-pochyb/

6 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz