Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždyť Putin ve svém nedávném projevu říkal, že musí změnit zdravotnictví tak, aby už nemocnice nemohli odmítat pacienty kvůli nedostatku kapacit. Sice se nezmínil jak to hodlá udělat, ale to už je teď jasné. Místa uvolní neléčení senioři a je po problému.

Inu "Ruské řešení" jak vyšité.

15 4
možnosti
Foto

Co ze jste preskocil z vaseho pohledu spoustu mnohem mene vyspelych spolecnosti a pustil se do tak nejak prumerne ruske? ;-D

2 8
možnosti
PV

Rusko proto musí být tabu a nesmí se o něm psát jinak než pochvalně? To jste chtěl sdělit?

6 3
možnosti
JN

J82o72s48e85f 55N50i85k64l

17. 1. 2020 21:30

Ono je to trošku jinak...chtělo by to přesný překlad toho co uvádíte jako odkaz...se všemi paragrafy, nejen onen výňatek či doplnění nějakého nařízení...rozhodně máte pravdu, že naše zdravotnictví je někde jinde, než to ruské...v tom americkém, jak nemáte peníze máte smůlu, stačí si zjistit kolik stojí banální operace slepáku a jak dopadlo zdravotní pojištění se zeptejte minulého prezidenta USA...

8 18
možnosti
Foto

Tovarišč Lenin taky říkal, že ono je to taky trošku jinak, "odin šag vpěrjod, dva nazad" ;-D

13 4
možnosti
LF

L63u55k51a72s 48F43i77k87r

17. 1. 2020 20:39

V Rusku bude brzy popularni reprint Leningradskeho bestselleru - Varime z listi a travy ...

6 4
možnosti
LF

L50u93k19a54s 39F57i65k94r

17. 1. 2020 20:37

To vite jde o zemi, kde vcera prozrali to co bylo ma pristi mesic.

9 4
možnosti
Foto

To je klasický cynizmus totalitních a despotických režimů.

Hrabě Drákula byl ještě o něco progresivnější. Nechal prý své biřice, aby přivedli k němu na hrad chudinu, že pro ně uspořádá hostinu. Když chudí lidé na hostinu přišli, dal je povraždit. A pak se před světem chlubil, že ve své zemi vyřešil problém chudoby.

9 4
možnosti
JS

Taky docela rafinovaně řešil podobné "problémy" někdejší socialismus Hugo Cháveze ve Venezuele, ještě v dobách, kdy relativně prosperoval. Zavedl bezplatné zdravotní ošetření, ovšem nemocnici a léky už si většinou museli zaplatit, takže se na tuto další léčbu většinou vykašlali. A ti, co kvůli tomu umřeli, už stejně neměli volební hlas. A ti, co to přežili, přece jen to byla většina, mu ten hlas dávali docela dost. A on tak celkem v pohodě vyhrával volby.

8 2
možnosti
Foto

Třeba jim pomůže hrde bušení na prsa,mají skvělé zbraně a velkou armádu....

11 2
možnosti
JS

To je teda bomba.:-( Moc smutné. Rusko ukazuje svou sociální tvář. Zvláštní je, že ač je Ruská sociální politika marxismu na hony vzdálenější než sociální politika západních zemí, naši komunisté pořád tíhnou k Rusku. Marx se jim musí v hrobě obracet.

9 5
možnosti
Foto

Samotný princip omezení lékařské péče přestárlým občanům má svůj základ v biologii člověka a uplatňuje dr ve většině zemí světa, nevyjímaje Česko. US zdravotnictví pak jde ještě dále, to omezuje lékařskou péči všem, kteří na ni nemají peníze.

3 21
možnosti
JZ

Lžete Macku, jak já ostatně vaším zvykem. V ČR žádná taková omezení jako v Rusku nejsou a v USA existuje speciální program, který zajišťuje seniorů bezplatnou péčí. Je tragikomické sledovat komunistů, který v případě Ruska, hájí evidentní hnusárnu a ještě u toho prokazatelně lže.

22 3
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,01
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz