Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Hm, se stejným problémem se potýkáme v Praze a nejen zde, takže asi nechápu...

5 3
možnosti
JZ

Nástupní platy českých řidičū MHD jsou poněkud vyšší než je 8500 Kč měsíčně.:-)

7 0
možnosti
MB

Dlouhé roky jsem sloužil u MHD. U stolu i volantu. Práce skutečné tvrdá vydřená doslova do poslední minuty ! Tu určuje jízdní řád + GPS o poloze vozu = Šidit nelze ! Tak, či onak s láskou se to dělat dá, včetně sílícího zastupení žen ...

U nabídky Omska váhám ! Láká mne Leninův Dekret o půdě - To bych mohl být na Sibiři Velkostatkářem ! Jak jsou ovšem vyřešené konečně ? U DP jsou tkz. buňky se sociálním zařízením, ohřevem a mikrolvnkou na ohřev fólíí ! Co tam ? Stále řidič fasuje 2 hole ? V případě potřeby jde na sníh, jednou se podepře a druhou zahání vlky !? Peněz tedy moc není, co benefity ? Vyčiněné kožešiny ? ...

10 0
možnosti
AL

Z článku:

Je potřeba přejít od slov k činům anebo, jak by řekl soudruh Lenin, od buržoazní pasivity k bolševické aktivitě. Já věřím, že zdejší rusofilové to myslí s láskou k Rusku upřímně, a tak si tuto jedinečnou šanci nenechají ujít.

--------------------------------

Je potřeba přejít od slov k činům anebo, jak by řekl soudruh Lenin, od buržoazní pasivity k bolševické aktivitě. Já věřím, že zdejší rusofobové to myslí s nenávistí k Rusku upřímně, a tak si tuto jedinečnou šanci nenechají ujít.

.

:-)

2 10
možnosti
MB

Čau Arnolde ! Lenin byl jeden z nejlepších německých agentů ! Dostal kufr + Marky + vlak. Úkol - Zastavit válku ! Krytí - Zapečetěné vagony ! Lenin na lidi stojící na nástupišti Petrohradu zavolal: „Ať žije světová socialistická revoluce!“. Za 8 měsíců se VŘSR skutečně udála - Agent svůj úkol splnil = Car, muž s koženou brašnou nesměl projet ! Následoval Brest-Litevský mír, bolševici o obrovské území přišli. To je již příběh další - Včetně mého dědy, který je jako člen Legií pobíjel! (Fakt) - Z matčiny strany. Naše rodina je revoluční ! ... :-)

8 0
možnosti
PK

Víte pane autore, já nepatřím k milovníkům Ruska, ale ani ho neodsuzuji, jak je dnes v modě. Každý pragmatik resp. trochu znalý historie si uvědomuje mj. i následující a to, že Sovětský svaz byl totalitní systém, který způsobil smrt a utrpení desítek miliónů lidí. Jeho étos, založený na marxistické ideologii, přišel nicméně do Ruska ze Západu. Karel Marx napsal významnou část svého díla v knihovně Britského muzea v Londýně. Lenin přicestoval v roce 1917 na základě podpory německé vlády do Petrohradu z exilu v Curychu.

Sovětský svaz byl výtvorem západní utopické imaginace. Jako takový je proto součástí jak ruských, tak západních dějin.

Tisíce ruských vlastenců bojovalo v občanské válce se zbraní v ruce proti bolševismu. Málokterý národ kladl takový ozbrojený odpor vůči komunistické ideologii jako Rusové, a žádný jí nebyl tak postižen, tož tak...

12 6
možnosti
Foto

Podle mne to vidíte poněkud pokřiveným prizmatem, ale je to vaše prizma.

3 3
možnosti
MV

Kam by se hrnuli? Maj větší důchod než mají řidiči plat tam a neměli by tolik času vkládat moudra do diskuzí...

13 2
možnosti
KP

Tedy ten Omsk ma stejně problémy jako Česká republika. Nedostatek řidičů městské dopravy je vzpomínám v regionální i celostátním vysílání CT velmi často.

Zdá se rusové jsou na tom podstatne lépe než my neboť my máme tento problém celostátně, kdežto rusové pouze v Omsku

5 3
možnosti
JZ

A jak to vite pane Pěnkavo, že tento problém má v Rusku jenom Omsk? A u nás například ČB tento problém nemají.

2 1
možnosti
VV

Jestlipak platí ještě Putinova nabídka, že dá každému, kdo se přestěhuje na Sibiř zdarma jeden hektar půdy?

5 0
možnosti
Foto

Myslíte jako, že ze svého? ;-DR^

1 2
možnosti

Naprosto nevyváženej článek, když tam nebyla do protivky uvedena třeba možnost, řídit šaliny v San Francisku;-D

5 0
možnosti
Foto

Oni se tam potýkají s nedostatkem řidičů? Nebo co vlastně považujete za vyváženost?

2 0
možnosti
AL

Čekám, že Vy, co Rusko údajně tolik nenávidíte, nezaváháte ani na vteřinu, vstoupíte do armády a vyrazíte na Moskvu.

:-)

6 12
možnosti
Foto

Tohle je klasika právě Vás rusomilců. Pořád uvažujete v intencích války. Můžete sem dát jediný příklad kdy kdokoliv z blogerů, ale i západních politiků, za posledních 30 let Rusku nějak vyhrožoval?

Naopak občane Ličko, tady je Vám předkládána jedinečná příležitost jak Vaší milované zemi pomoci. Tak proč to nevyužijete?

15 2
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz