Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P11e50t56r 15L69a45n71g16e60r

25. 2. 2020 19:46

Je mi úplně jedno, jak si Pražáci pojmenují svá náměstí a ulice. Ale zrovna v tomto případě není žádný rozumný důvod ke změně názvu. Většině lidí žijících v Praze to bude nejspíše také jedno. Jde jen o hloupé politikaření několika pomatených jedinců a možná jde tak trochu i o kšeft.

To už bychom tady po čase mohli mít i Nábřeží Tomio Okamury nebo Babišovu ulici. A to by bylo hodně špatně.

3 1
možnosti
Foto

Asi vám to, soudě podle komentáře moc jedno není. A už vůbec ne úplně.

9 0
možnosti
Foto

Sakra už to vážně začíná být otravné, muset se přihlásit pro každý komentář a dokonce i pro každý like. Jsem jediný, kdo s tím má problémy anebo se tu na toto téma hromadně mlčí z důvodu obav o přesunutí blogu do hyde parku?

Ale hlavně k vašemu blogu, samozřejmě karma. Jak jsem napsal u oné ženy, cokoliv co škodí komunistům jak v Česku tak v Rusku a na celém světě je dobré. A když to ještě vytočí Kreml, pak akce naprosto splnila svůj cíl.

10 0
možnosti
Foto

Mě to trápí také, ale asi to spíš souvisí s W7

1 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma.

Komunisté byli zločinecký gang, který se dostal k moci zločinným způsoben za vydatné pomoci stalinské tajné policie a jejích metod.

Kromě toho, 25. února 1948 došlo v Nerudově také na střelbu na studentský průvod, který se vydal na Hrad, aby podpořil prezidenta Beneše. Pravda, byl to "jen" ojedinělý výstřel z policejního samopalu a zraněn byl "jen" jeden student. Naštěstí nikdo nezahynul. Nicméně komunisté v únoru tím výstřelem ukázali, jakým směrem se bude jejich moc ubírat.

Komunisté se za své zločiny dodnes nestydí a dodnes fakticky kolaborují s tou východní říší, protože oni mají kolaborantství s ní přímo ve svém "genetickém kódu". Ovšem dík za jejich "nemoudrost", jak prokázala soudružka Semelová, která tak mocně brojila proti mariánskému sloupu, až se paradoxně zasloužila o rozhodnutí o jeho obnově ;-D

16 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz