Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Víte, on ten Zeman nejvíce šlápl na kuří oko novinářům, když je nazval v roce 2013 žumpou. Měl pravdu, podle toho také jeho mediální obraz vypadá. Jednodušší jedinci se toho chytli, a poctivě budují fanatickou nenávist za každou cenu. Nicméně, protože si za svůj dlouhý život pamatuji i podstatně dlouhodobější historii, tak vám pane Ječný, prozradím že ono to má hlubší souvislosti. Dal by se o tom napsat celý román, naprosto zbytečně, ale přece si jednu poznámku neodpustím. Celý svět zná mapu a vesele s Čínou kolaboruje, je jich miliarda a obchod s nimi stojí zato. V čele s USA. A bude jen chyba českého Honzy, když ze sebe bude dělat furianta. Koneckoncům,, i velký americký prezident Obama, nositel Nobelovy ceny, se tam neštítil převléct do komunistického Maova mundůru v roce 2013. Ujišťuji vás, že nemám rád komunisty, tu mizérii si ještě dost dobře pamatuji, ale ještě více nenávidím pokrytectví.

18 7
možnosti
JZ

Obchodovat s Čínou ano, lézt do zadku nikoliv. Mimochodem, slíbené čínské investice jaksi nejsou. na našem exportu se Čína podílí řádově procenty.

14 4
možnosti
PK

Mě se vystoupení pana Zemana celkem líbilo. Naopak se mi nelíbí jakákoliv kritika kohokoliv za každou cenu.

9 17
možnosti
DP

To není jakákoliv kritika kohokoliv. To je adresná kritika prezidenta za naprosto trapný projev.

6 1
možnosti
JN

J79i64r87k57a 36N32o49v96á64k

21. 3. 2020 11:38

tohle s tím děkováním je takové zvláštní. já třeba pracuji v elektroenegetice, všichni děláme všechno proto, aby lidem a nakonec i těm nemocnicím fungovaly dodávky energií, totéž kolegové z jiných síťových odvětví, protože pak by teprve nastala krize.

neděkuje nám nikdo, bere se to jako samozřejmost, nakonec jsem ani nezaznamel, že by na to někdo z kolegů čekal, prostě děláme co umíme a jak nejlíp to umíme.

ale abychom někde na sítích hudrali, že nám prezident nepoděkoval, tak hluboko jsme ještě neklesli, za což kolegům děkuji.

a pokud jde o prezidenta, tak toho mají všici kolem mě na háku už roky...

13 1
možnosti
ML

M90i60l40a92n 37L15i61b78a39l

21. 3. 2020 13:49

Dělám v nemocnici jako technik. Souhlasím s Vámi. Je to naše práce. U nás se říká neděkuj, pamatuj.

7 0
možnosti
MK

Zeman splnil zadání svého velitele. Nic víc a nic míň. Toho velitele, který nakazil celý svět. Toho velitele, který bral bezplatnou pomoc z celého světa všema deseti a který nyní ostatním pomoc prodává.

Nic pro naše spoluobčany se slabším žaludkem.

33 4
možnosti
KD

Zeman je sprosty dusevne naruseny lhar, moralni zruda a zbabelec.

26 7
možnosti
BH
Foto

Píšu to znovu. Miloš Zeman je mrtvý. Nikoli fysicky. To je patrné v těchto dnech.

Karma, Honzo.

14 9
možnosti
LR

L95u30b79o86š 32R27e48n50k33a

21. 3. 2020 10:28

Také to tak vidím. Miloš "Pasy" Zeman je politické zombie, které nic nového nepřinese. Setrvává u svého sebestředného a urážlivého stylu a je oposlouchaný a obehraný jako starý flašinet. Není schopen akceptovat, že na svoji funkci nemá, ačkoliv už měl dávno odejít a přestat své zemi škodit. S ním a jeho suitou je Hrad zatuchlá instituce, která potřebuje pořádný průvan.[>-]

9 5
možnosti
MV

Někteří lidé prostě stadne nebeci, dokážou se ozvat. Toho si vážím.

7 2
možnosti
KB

K74a38r89e22l 96B57o10k

21. 3. 2020 9:32

Osobně jsem nabyl dojmu, že projev pana prezidenta byl nešťastný.

10 6
možnosti
PP

Nešťastný je slabé.

5 2
možnosti

Nějak mi uteklo čím je urazil? Já třeba mám se záchranáři velmi dobré zkušenosti a děkovala jsem jim, ale oni říkají, že je to jejich práce. Mnozí z nich ji dělají se srdcem, za to jim patří dík.

8 1
možnosti
PP

Máte pravdu je to jejich práce. Ale za "děkuji" ještě nikomu huba neupadla. Ale to bychom po hradním virotikovi chtěli moc.

10 9
možnosti
MK

Musím se smát, provokovat umíte znamenitě. ;-D;-D;-D

A víte, co je na tom nejlepší? Že to většina Vašich karmovačů bere smrtelně vážně ;-D

Btw. Až třeba takovej šašek Fiala přijde s něčím opravdu konstruktivním a prokáže, že jenom necancá do větru, dejte nám vědět. Jo jo, to se to kritizuje, když neneseme za žádná rozhodnutí odpovědnost RvRvRv

Na závěr bych se Vám chtěl za Zemana omluvit - zřejmě zapomněl, že novinář je tvor NEKRITIZOVATELNÝ. Urazit novináře - to je jako urazit Pána Boha.

15 29
možnosti
VS

Když už jsme u těch nekritizovatelných - autor zkritizoval Ing. Zemana a hnedle jste vyskočil jako čertík z krabičky. Copak urazit Ing. Zemana je jako urazit Pána Boha?

20 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,73
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz