Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J66i94r94i 59K89u28c93e85r86a

29. 3. 2020 14:02

Pro La Stampa to napsal J.Jacoboni. Lze snadno ověřit, že pan Jacoboni nenechává na Rusákách nit suchou, kritika Ruska je jeho denním chlebem.

Neuvádí žádný relevantní zdroj, prostě říká, že "se to říká".

Že se toho chytne Forum24, což je něco jako Aeronet nebo Romea, pokud jde o pravdivost sděleného. Že se toho chytne pan Ziegler je správné, kdo jiný než on ;-D.

Jinak až se virous v Rusku rozjede, a on se rozjede, bude to asi opravdu hučák. Jak říkají němečtí mladí soudruzi, alespoň se společnost zbaví těch špatných generací a všechno pak už půjde krásně a hladce kupředu. Levá....

16 2
možnosti
JZ

Novinář má ze zákona v Itálii i v ČR právo na utajení zdroje. Nemáte žádný důkaz pane Kučero pro tvrzení, že si J. Jacoboni všechno vymyslel.

1 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Dočetl jsem se, že 50% nakažených nemá příznaky a z toho lze soudit, že ve všech zemí bude skutečnost o moc vyšší, než vykazované počty.

6 0
možnosti
Foto

Smutná realita. Dík za článek.

S pohnutím a velkou účastí sleduji zprávy z různých částí světa a obávám se, že utrpení obyčejných lidí v Rusku bude obrovské. Kéžby nebylo! Ovšem za stavu věcí v té zemi, kde život obyčejného člověka po staletí nemá žádnou cenu, se tomu asi nelze vyhnout. ;-(

3 10
možnosti
Foto

o to jsou lidé v Rusku otužilejší

1 0
možnosti
VS

Jen několik poznámek...

Za každou cenu kopat do jakékoli strany, i když nabídne pomocnou ruku, není zrovna nejlepší strategie. V mnoha ohledech je to až kontraproduktivní. Vážně si myslíte, že tímto podpoříte nějaký realistický pohled na Ruskou federaci? Nebo si snad myslíte, že jakkoli pohnete se "starými strukturami", kteří v RF vidí jakési "velké dubisko", ke kterému by se rádi přimknuli?

Kvalitu materiálu soudit nemohu, neviděl jsem jej a nejsem v tomto ohledu erudován. Rusko ale poslalo také stovku armádních lékařů a ti tam prostě reálně jsou a pomáhají. Plísnit je za to, že "by je víc využili doma" trochu zavání kopancem za každou cenu...

Argumentovat ruskými preppry je buď neznalost, pokud nemáte alespoň elementární přehled o této problematice, nebo manipulace, pokud o ní přehled máte.

Prepperské komunity máte po celém světě a nejvíce jich funguje v Americe. Také jsou nejlépe propracované, mají úžasné know-how a co jsem měl možnost poznat, netýká se to ani zdaleka movitých lidí, ale právě prostých Američanů. Kdo je připraven, není překvapen a pokud prepperskými komunitami disponuje i Rusko, nezbývá, než těmto lidem dát palec nahoru, to nemá s politikou Ruské federace, se kterou v drtivé většině nesouhlasím, nic společného...

18 2
možnosti
JZ

Já pouze cituji italské zdroje. :-)

1 5
možnosti
PS

P30a77v26e69l 16S75i25t97a25ř

29. 3. 2020 13:42

Zde opět přání otcem myšlenky... :-(

9 2
možnosti
JM

No jistě. Taky Kubánská a Čínská pomoc je k ničemu.

To zda je k ničemu nechte na Itálii.

8 5
možnosti
JZ

Však Italové to sami tvrdí. Neumíte číst? ;-D

6 7
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz