Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Tak hlavně že se s tím starosta chlapacky popral - koukám že v té politice je jeden cestnak vedle druhého ;-D

5 5
možnosti
MV

jj, je dobre, ze se nekteri lide pouci

prekvapil jste me - chlapacky se postarat, to chce chlapa, kterej to udela

ne ustekanyho ratlika, kterej stahne vocas hned pote, co stekne nejakou hloupost

2 3
možnosti
Foto

Mně připadá zajímavá jiná okolnost. Před nějakými čtyřmi roky soud konstatoval porušení autorského práva, protože se zakoupeným dílem, tj. průmyslovým vzorem, začal vlastník zacházet hodně libovolně.

Nejde o stejný případ?

2 6
možnosti
Foto

Nejde. Budu té dobroty a dám vám jednu radu, pokud něčemu nerozumíte, tak to neřešte.

0 0
možnosti
OZ

Mezi prvními proti úklidu Koněva protestovala ruská expozitura na Hradě ústy Ovčáčka, takže je všechno v naprostém pořádkuR^

11 1
možnosti
SN

:-)......Víte pane autore, kdo za to může? Dovedete uvažovat logicky? Kdyby nebylo Vám opěvovaných Němců, kteří jsou pro nás neštěstím celá staletí v současné době vinou Merkelové také neštěstím pro celou Evropu, tak........by nebyl 38., 48., 68.!

Kdyby nás hlavně Rusové neosvobodili za největších obětí, tak byste se nenarodil, protože Vaši rodiče by skončili na Sibiři! Poroučím se, můžete mě smáznout ! !!!!!!

5 18
možnosti
JZ

To nemá cenu pane Nováku, lidská hloupost stejně smáznout nejde. Tak podle Vaší logiky, kdyby Lucemburkové neprodali 1410 Braniborsko Hohenzollernům, tak jsme zabránili I. světové válce a dalším neštěstím. To, že mě někdo přes osmdesáti lety zachránil před utopením, ab mě o 40 let později zavraždil otce, tak si žádnou úctu nezaslouží.

16 3
možnosti
Foto

R^ Karma. Uzdravování historického vědomí jde možná trochu pomalu, ale je naprosto správné. (Notabene, historické vědomí bylo u nás po více než 40 let systematicky křiveno a devastováno komunistickou mocí, která nepokrytě kolaborovala s říší zla z východu. Narovnání je tedy zcela namístě)

12 4
možnosti
PC

Pane Trizuljaku,

jestli obrácení směru a týmž praktikám (ať už komunistickým, nebo fašistickým) říkáte narovnání, nebo dokonce uzdravování historického vědomí, tak nás VŠECHNY optardu nic hezkého nečeká.

Fašisté také "narovnávali", podobně jako komunisté - u nich to bylo v pořádku? Tam nebylo stejné zlo, které ničilo miliony nevinných životů?

Pokud si dobře vzpomínám, mantrou doby před 30 lety bylo "Nejsme jako oni!" Kam zapadla tato slova?!

2 1
možnosti
JV

Udělat z té sochy pánvičky by byl větší užitek ;-D

3 0
možnosti
Foto

Nechcete radši odlétnout do teplých krajin? Zdejší klima vám zjevně nedělá dobře na hlavu.

1 3
možnosti
MB

Od války uběhlo 75 let. Není co řešit - Viník je zřejmý - Podíl RA je zřejmý. Skutečně, jsem doposud nepotkal člověka, který by toto zpochybňoval. Pak se asi rovněž nedá zpochybnit, že komunisté si udělali z výsledků živnost. psali a učili historii - "Tak nějak po našemu". Já pak sochu Koněva chápu = Jako pomník Totality. Rok 1980 byl dobrým rokem,, to již Normalizace zcela zvítězila nad rozumem a ctí občana. Maršál, mohl symbolicky a hloubavě dozorovat, jak se podvratnému dílu v ČSSR daří. Tanky to jistily v kasárnách . Čili, dnes padl poslední symbol idioctví. Já říkám - to trvalo ...

Nerudovský problém co se sochou ? Možností je kupa. Třeba někam k cestě, aby noční vlk Foldyna, měl nějaký orientační bot na motorce. Minule jevil zájem Ovčáček, že si jej nastěhoval do obýváku - Konečně by měl řádného chlapa. Nebo na Aukro ! Já bych si to i za 1 Kč koupil, mám velikou zahradu. Udělal bych radost našemu Ferdovi - No zase nevím, zda dokáže tak vysoko zvednout zadní nohu ! ... :-)

15 2
možnosti
Foto

Zdá se, že pandemie leccos vyřeší. Je fakt, že "úmrtí" sochy maršála Koněva je jedním z jejich pozitivních projevů. R^

14 3
možnosti
PL

Tak K9nev byl parchant, a to setsakramentský.

Ovšem mě zajímá, pan dělal pan Ziegler celých 30 let, než sochu odstrani? A proč se pan Ziegler raduje, že Koněva uvidí více lidí?

1 0
možnosti
Foto

A odvezli ho ve dvě hodiny ráno.

3 4
možnosti
MV

a meli snat ten kolos tahat po jedne z hlavnich tepen Prahy v hodinach bezneho pracovniho rezimu? vanocni strom na Staromak se take nezavazi ve tri odpoledne, pane Barto

6 2
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz