Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

Ale Ofčáček přece nikam neklesl.

Podle hesla:

Nevšímej si ho a říkej si je blbej, je blbej, je blbej.

Bohužel za naše prachy! ;-€

6 1
možnosti
Foto

Mně pan Ovčáček přijde jako švejkovina. Kde se vzala, tu se vzala osůbka s velkými brýlemi, která se často a sebevědomě vyjadřuje ke všemu a ke všem. Lze být viděna v mnoha médiích a debatách, diskutuje s představiteli politických stran. Tuto osůbku nikdo nevolil a zdá se, že ji ani nikdo nechce. Není ani jasné, za koho vlastně mluví, protože sděluje prostě své názory.... Dle nezaujatých pozorovatelů jde o českou kuriozitu, která neodpovídá standardnímu pojetí "mluvčího"...

23 1
možnosti
JK

J98i33r17k68a 60K33o92r10n

4. 5. 2020 20:16

On ani neodpovídá standardnímu pojmu s názvem člověk.

17 9
možnosti
MB

Sděluji pořád to stejné. Po jistých pokusech z minulosti, jsem se přesvědčil, že M. Zemana nelze brát vážně. Nevidím sebemenší důvod věnovat jakoukoliv pozornost nikým nevolenému úředníkovi, kterého si navíc platím ze svých daní. Pokud se nemýlím, je to ten horlivec z rudého plátku Halo noviny, Ovčáček se , myslím jmenuje. Nazdar - bazar ... :-)

13 1
možnosti
PL

Kadet Biegler.

Ten byl ale jenom přemrštěně horlivý a nechtěl úmyslně naštvávat své okolí.

2 0
možnosti
SB

To handrkování kolem páně Kuberově smrti neotevřel Ovčáček.

Pravda, mohl se na nějaké pokračování té diskuse vykašlat. Mohl to řešit stylem "ať si říkají, co chtějí, ale mně to za reakci nestojí". Mohl se nad ato povznést, což neudělal a je to jeho chyba.

Ale ani tato jeho chyba nic nemění na věci, že tu přestřelku vytahování kdejakých argumentů neotevřel on.

13 9
možnosti
MD

Vy proste musite toho svyho guru chranit za kazdou cenu, i za cenu toho, ze srovnavate snahu vdovy dozvedet se co nejvic o pricinach smrti sveho muze s Ovcackovymu nejapnostmi. I diky lidem, jako jste vy, co tady horovali pred 2. volbou pro zemana, mame ted na Hrade tu sebranku. Zamyslete se nad tim.

13 3
možnosti
Foto

Karma. Odporné ovčí zjevení, do té hradní žumpy dokonale zapadá. Jsem celkem zvědav kam zapadne až do Zeman dříve či později doklepe do konce....

24 7
možnosti
PL

Souhlasím "napůl".;-)

Těším se, až zapadne, ale nejsem zvědav, kam.

0 0
možnosti

Před lidmi jako je Ovčáček, Mynář nebo Zeman, mi docházejí všechna sprostá slova, i jakákoli jiná. Je to ta nejhorší psychopatická sedlina naší země RvRv

25 4
možnosti
JK

Naprostý souhlas!

Odporné.

Ovčáčej je ovšem asi tak č.10 v pořadí "Kuberovy smrti zneužívajících bestií".

Že jste týden mlčel a prvních 9 v řadě vynechal...?

10 3
možnosti
MD

kdo je prosm na tom Vasem seznamu ostatnich bestii? Pani Kuberova, ktera nasla ten dopis se stopou na HJrad a ktera chtela vedet, proc vznikl? Nebo kdo?

2 2
možnosti
MB

OK...a opačně to platí také?

Spojovat smrt Kubery se nějakým "výhružným" čínským dopisem?? To bylo vůči Kuberovi fér? Naznačovat, že z toho měl smrt? Vždyť to přežvykovala snad všechna média.

Ovčáček si to mohl sice odpustit, ale u něho šlo alespoň "jen" o provokativní reakci na ty nesmyslné spekulace opačného ražení.

Nerad bývám příliš ostrý.. Ale vidíte si vůbec do úst? 8-o Podíváte se někdy do zrcadla?

Vždyť vy jste zpravidla jen několikanásobně zvětšený negativ toho, co kritizujete.

18 10
možnosti
MD

Na mozne spojeni upozornila vdova Kuberova. Ubirate ji snad pravo dozvedet se co nejvice o smrti sveho muze?... Nerad bývám příliš ostrý.. Ale vidíte si vůbec do úst? 8-o Podíváte se někdy do zrcadla?

9 1
možnosti
AL

Tyto bludy spolehlivě vyvrací vdova Věra Kuberová, podle které cestu na Tchaj Wan plánoval její manžel za každou cenu s tím, že se nebál ani za komunistů

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=750864

------------------------

A proč by se měl bát za "komunistů", když sám byl komunistou a pomáhal budovat tehdejší režim.

7 18
možnosti
Foto

Pane Ličko proč tu tapetujete jen půlku pravdy? Pan Kubera byl v KSČ asi dva roky kolem Pražského jara. Podobně jako náš moudrý pan prezident. Domníváte se tedy, že Miloš Zeman byl též aktivním komunistou a pomáhal budovat tehdejší režim?

17 3
možnosti
  • Počet článků 3322
  • Celková karma 25,61
  • Průměrná čtenost 1807x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz