Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Filip je lokajem Kremlu a vy co jste se tu sešli (pokud nejste mocní a hýbající světem), jste také pouzí lokajové.

4 2
možnosti
JP

Karma, není co dodat.R^ Vlastně ano. Napadlo mne, co tak na soudruha říkají třeba ti velcí vlastenci, kteří dnem i nocí "neochvějně chrání nezávislost a svobodu ČR" a zároveň "chrání identitu ČR" - slovutná SPD. Hrubé urážky a znevažování památky ČS legií a jejich vzniku o náš stát, kecy otevřeně podporující vměšování cizí mocnosti do našich vnitřních záležitostí... No, copak asi tak řekli k tomuto explicitně vlastizrádnému chování místopředsedy Poslanecké sněmovny ČR? .... NIC. Absolutní ticho a pohoda. Strana do zblbnutí opakující mantry o vlastenectví řeší mnohem "závažnější" causy: Tomio Okamura: Italská sluníčkářská probruselská kolaborantská vláda sociálních demokratů a Hnutí 5 hvězd chce legalizovat 600 tisíc nelegálních imigrantů. Radek Rozvoral: Navrhli jsme výrazné zvýšení daňových slev na poplatníka! Tak hoši flastenci, děkujem!Rv;-€

5 1
možnosti
JM

Naštěstí se příště již komunisté do parlamentu nedostanou. Nemají již koho oslovit.

Skalních ubývá a ostatní jim sebral Babiš.

Ale stejně bych rád věděl, co by na Filipa říkal malý velký Stalin. Takové salónní týpky Pepek z oceli moc nemusel.

4 2
možnosti
Foto

R^R^R^ Karma

Jde o jednoznačnou vlastizradu, což u komunistů není nic nového. Vlastizradu opakované páchají komunisté v našich zemích už bezmála sto let.

11 1
možnosti
Foto

Nevím, jaké jsou české zájmy v situaci, kdy Putin vztyčuje pomníky Děnikinovi a dalším carským generálům. Český zájem by měl snad vždy opačný, stavět pomníky Koněvovi.

4 11
možnosti
PB

P32e82t15r 24B22u71r82i60a54n

19. 5. 2020 20:52

Tak když nevíte, tak proč se vyjadřujete?

9 2
možnosti
LH

to to trvalo, než jste se ozval;-D;-D

2 7
možnosti
VH

JP zas..ní každou podobnou diskusi jako bolševník...Rv

6 0
možnosti

Nástup nacistů k moci znamenal pro běžné Němce spíše obrat k lepšímu, myšleno tedy jejich životní úroveň (znám z vyprávění svých prarodičů, kteří před válkou v Německu žili). Jenomže ta stavba dálnic a další ambiciózní projekty (také včetně zbrojení) něco stály a německé vládě začaly brzo docházet prachy a tak jedinou možností (pro Hitlera) bylo obsadit Rakousko a později Československo, kdy získaly potřebné zdroje. To co se potom dělo po roce 1939 je už samozřejmě jiná historie. Nicméně běžných Němců se válka začala přímo dotýkat až někdy kolem roku 1942, do té doby měl Hitler a jeho partaj víceméně podporu svých obyvatel. Těsně po válce potom měli Němci největší obavy nikoliv z ruských, ale polských vojáků v řadách RA.

2 0
možnosti
JP

Zabavené židovský majetky samozřejmě taktéž nemálo pomohly s financováním. :-)Jinak s vnímáním doby pohledem neangažovaných občanů Reichu souhlas. Byly zavedeny závodní dovolené, placené rekreační pobyty, sociální programy, dopad finanční krize odezníval - a zatím mizeli lidi, stavěly se koncentráky a připravovala se válka. Ale to "normální" neviděli, či vidět nechtěli, a ten, kdo "měl problém", tak taky zmizel a byl zmizelej. Mimochodem, třeba v Moskvě, Leningradu, Stalingradu a dalších výkladních skříních SSSR v té samé době normální lidé také úplně nestrádali. Nové výrobní závody, které zajistily práci pro mnoho lidí, investice do infrastruktury, oproti předchozím dobám relativní blahobyt (a velice relativní, oproti významu slova "blahobyt" pro nás dnes, ale i tak), a našly by se i nějaké ty sociální benefity. :-) Ale lidi jim tam mizeli ještě víc než v Reichu. Koncentráky se stavěly také, ale jako bonusy tam měli kolektivizaci, řízené hladomory a vyhlazování vlastního armádního sboru.

Závěrem bych rád věnoval tento svůj příspěvek soudruhu Falmerovi a dedikoval jej nějakými velice vulgárními slovy, ale z toho, co vše mám teď na srdci, by iDnesu zkolabovaly servery ;-D. Nicméně díky soudruhovi (plus přidruženým dalším soudruhům) už na 100% vím, že komunista, rovná se vlastizrádce.Rv

3 0
možnosti

Jenomže bohužel je komunista Filip vysmátý jak lečo, protože Babišova vláda mu udělá, co mu na očích uvidí, jen aby si udržela svou moc. A tupý lid je pro.

12 3
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,14
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz