Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to věcí názoru, ale děkovat někomu kdo něco řekne dnes, zítra to poopraví a pozítří už mluví úplně jinak? Protože to je současný Donald bez ohledu na politické téma.

0 0
možnosti

Tak děkujme tomu, že důležité bylo pronešeno. Děkujme, že to někdo řekl nahlas. A doufejme, že totéž brzy prohlásí někdo pro Vás důvěryhodnější.

(Ad Dan Rozsíval)

2 0
možnosti

Přesně tak. Napsal jste to a pojmenoval velmi správně.

9 0
možnosti

Dnes má Biden náskok pred Trumpom 8%, presne pred 4 rokmi mala Clintonová náskok pred Trumpom 12% náskok. Som zvedavý ako to dopadne, osobne by som mal veľký problém, komu z týchto dvoch starcov dať hlas.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Honzo, muj spolužák má v USA na studiu syna. Moc chytrého a úspěšného. Po gymplu v Itálii mu stipendium nabídlo asi 10 amerických univerzit z kterých si vybíral. A ten má jasno: Trump je nevypocitatelne nebezpečí.

Ostatně za zamyšlení stojí i to, kdo všechno tento článek chválí.

2 5
možnosti

Já článek zas tak nějak moc nechválím, ale že by Joe a jeho demo melody boys byli to "vypočítatelné bezpečí" ?

4 0
možnosti
Foto

Bohužel, opravdu není nejmenší důvod Donaldu Trumpovi. děkovat. Sledoval jste předvolební boj, když se ucházel o první zvolení? Tehdy, největší jeho kritika vůči Obamovi byla to, že když plánuje nějaké vojenské akce proti islámistům, že to říká dopředu. On ale dnes dělá totéž. Předem avízuje nasazení armády, národní gardy, a co z toho zbylo? Jen slova. Vláda nechala jednotlivé státy na holičkách, republikáni jsou v rozvratu a demokrati nabírají na síle. Už dnes má Biden naprosto drtivou převahu 280 ku 140. Nevím co by mohl ještě Trump udělat, aby toto zvrátil. Točí se v kruhu a protože se bojí reakce veřejnosti, tak váhá s přijetím razantních opatření. Dnešní krok, je jen iluzí, protože i když je tu možnost 10 let vězení, soudy jsou nezávislé a aplikovat takové tresty je spíše fikce.

Dále je nutné si všimnout toho, co tady opakuji už v několika diskusích a co mnoho čtenářů nemůže stále pochopit. Ty protesty a vandalství, to je organizovaná akce levice a demokratů. Vůbec už nejde o Floyda, o útlak černochů, protože a na to se zaměřte, pomalu ale jistě narůstá počet bílých vandalů, kteří se snaží strhnout sochy ( D.C) Už se jedná vysloveně o anarchii. A není tajemstvím, že řízenou ze zahraničí. Nikoliv nutně z Ruska. Vždyť Antifa a podobní zločinci mají své základny v Německu, Rakousku, Skandinávii či Francii.

Takže ne, pane Zieglere, Trumpovi děkovat není na místě. Zatím ne.

0 7
možnosti

Martine nesouhlasím minimálně s tou druhou půlkou.

0 0
možnosti
Foto

Ani letos nebudu závidět americkým občanům při volbě prezidenta. Být na jejich místě, asi bych volil Trumpa, i když se často chová jako buran. :-/

3 1
možnosti

J92a95n 29R76á85ž

23. 6. 2020 20:21

Ani my jsme to neměli při volbě prezidenta jednoduché a jak se zdá, ani v blízké budoucnosti to rozhodně mít lehké nebudeme.

1 0
možnosti

Karma pana Zieglere a že se jinak shodneme málokdy;-)

12 0
možnosti

J80a57n 23R34á48ž

23. 6. 2020 18:34

Už samotné heslo "Black lives matter" po kterým chodí naivní běloši demonstrovat proti údajnému rasismu, je zcela jasně rasistické!

17 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz