Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Senátoři si je musí pstavit do senátu...i ,když by jejich obsluhu asi nezvládli...Vystrčil neumí ani anglicky, druhý nejvyšší ústavní činitel.....ten by měl raději někde pást max. husy

8 5
možnosti
JB

J72i20ř67í 42B66á59r39t24ů

17. 10. 2020 15:31

Vystrčil musí být ohromě schopný člověk když bez znalosti angličtiny domluvil dar pěti linek. Zeman anglický umí a domluvil jen fiktivní zakázku na 3000 Zetorů z nichž si Číňani přebrali přesně 0 traktorů.

7 1
možnosti
PN

P82e27t67r 90N51e42d70v86ě37d

17. 10. 2020 13:24

:-)A už se alespoň ví, co přesně mají ty linky vyrábět? Už vůbec přišla jejich specifikace?

5 1
možnosti
PS

P68e46t98r 95S12i98m36a

17. 10. 2020 13:20

Dovedete to pochopit ..problem by nevznik kdyby Vystrcil zaroven s linkami !!rovnou rekl do jake neziskovky a za jakeho financovani ma Taiwan linky poslat -v tom pripade by nikdo nerekl ani tuk ..V okamziku kdyz vycuranek dostane dar ..tak si necha slavu ale problemy a zodpovednost -tu at resi stat ktery opravdu o zadne linky zdarma nestal ..Ze o linky nemaji zajem ziskovky? kdyz to je takove terno? ;-D

6 4
možnosti

Vy jste snad spadl z višně. Proč by měl ústavní činitel řešit nějaké technické podrobnosti tohto daru? Od toho je snad armáda dobře placených státních úředníků.:-P

9 1
možnosti
NM

...kam se toto hrabe na skandální projev Vystrčila natočený a tlumočený do správné angličtiny na Tchajwanu...to je tedy skandál pro Čr.8-o;-O!!

1 8
možnosti
PS

P28e70t88r 52S15i38m44a

17. 10. 2020 12:09

Melete lejna nebo lzete ..Stat je umi prijmout -on je umi i uskladnit ..Co neumi ? je linky provozovat -coz ani nejde..Takze je musi nekomu zdarma darovat ..Tam je problem -pokud je daruje do podnikatelskeho sektoru? tak muze ocekavat bambilion zalob od ostatnich co si linky zakoupili ""! kdyz je daruje do neziskoveho sektoru a bude pozadovat -neziskovy provoz? nikdo je nechce za techto podminek -linky ano -lidi dodame ale vse ostatni bude hradit stat ! cili mile linky at si Vystrcil strci tam kam slunce nesviti -nebo at tedy prevezme se senatory zodpovednost a veskera rizika prevezmou osobne na sebe ..

8 8
možnosti
ZD

Dík za vysvětlení autorovi. Podobných rychlokvašených výkřiků je víc. Stejně jako proti vládě. Staré moudré přísloví říká - nesuď pokud nechodíš v jeho botách. Je staré a proto moudré.

4 5
možnosti

Vystrčil je vysoce bezpáteřní figurka

5 11
možnosti
MH

Ja nechapu proc do toho tahate Cinu, Proc by nam zrovna nam mela Cina s necim pomahat?

Ohledne tech linek, nevudite tp nejak lehce? To neni jako umyvani nadobi, K tomu j.g e pirreba hoodne veci a muze kludnevtrval pul roku ci dyl nez se vybec rozjede zkusebni provoz. Pokud se vubec neco rozjede.

3 4
možnosti
JK

J86a35n 25K26o65z86l28e61r

17. 10. 2020 11:00

Pane Zieglere nějak Vám ty data nesedí souhlasím že od návštěvy MV uplynulo cca 6 týdnů ale dovoluji si pochybovat že stavy na výrobu nano přišly současně s návštěvou mám pocit že nás trochu taháte za nohu a pomlouváte neopodstatněně vládu, takový dar se musí papírově zdokumentovat což vyžaduje nějaký čas takže konec pomluvám a navíc jsou zde firmy které totéž dokáží vyrábět a tím pomoci naší ekonomice a dost možná tento dar asi byl podmíněn ještě něčím co Vy ani veřejnost nezná netvrdím že je to pravda ale vycházím z toho že ČR nikdo zadarmo bez podmínek nic nedá

6 6
možnosti
VK

Stavy na výrobu nano nepřišly současně s návštěvou, tragédií je, že jsme je za 6 týdnů ještě ani nedokázali přivézt.

5 3
možnosti
SR

Když chce někdo něco darovat, musí existovat příjemce daru. Ten se dohodne s dárcem, zaplatí darovací daň, popřípadě při zahraničním daru také clo, a je to. Pak si může s darem nakládat jak chce, pokud si dárce nevyhradil něco jiného.

Pan Vystrčil domluvil dar, měl tedy zřejmě ochotného příjemce. Nu a pokud je tím ochotným příjemcem stát, tak by měl pan Ziegler uvést k tomu fakta. Pokud je to soukromá osoba, stát pouze vybere příslušné poplatky (nebo schválí vyjímku) a tím to pro něj končí. Nu a pokud má zájem o produkty (tady roušky), může s potenciálním výrobcem uzavřít smlouvu o dodávkách.

Jak prosté, milý Watsone.

8 7
možnosti
ZD

Autor a podobní budou psát revolučně laděné články o Babišovi jako diktátorovi a kritizuje nefunkčnost postupu, který by dle přání autora zvládl jen diktátor v zemi, kde nefunguje demokracie, právo a ochrana investic.

5 3
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz