Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KarmaR^ ... a nejsměšnější na tom všem je, že ten senilní stařík má tu drzost mluvit o zodpovědnosti. :-/Rv

17 3
možnosti

M76a28r53t85i84n 92Š54u63l40c

30. 11. 2020 15:38

Já myslím, že není v této zemi skupiny, kterou by BIS tak ostře sledovalo, jako Zemana a jeho hradní družinu (můžeme to nazývat buď obezřetností nebo sbíráním kompro). Nebo snad ano?

Proti obezřetnosti vůbec nejsem. Ale ani se mi nelíbí princip, kdy zpravodajské služby (a to nejen u nás, ale i všude po světě) si mohou hrát vlastní politiku, kdy označují hrozby, vytvářejí protivníky a manipulují politiky i veřejností aniž by to musely jakkoli dokládat.. stačí jen tvrdit. To je přece hrozně nebezpečné.

Stačilo by doložit to uzavřenými případy (kde už nehrozí vyzrazení) - kdo tu jaké informace nelegálně sbíral, kdo jim je poskytoval a jak se proti nim zakročilo. Viz:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/v-nemeckem-stuttgartu-zacal-soud-s-parem-ruskych-spionu-hrozi-jim-10-let-vezeni_201301161731_sbartosova

https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/past-sklapla-nemci-odhalili-v-armade-iranskeho-spiona-pouzil/r~17bd44601a4a11e9a67dac1f6b220ee8/

Jak vypadá odhalení takového špiona u nás? Obávám se, že pouze tak, že na základě informace spřátelené zpravodajské služby o tom, že někdo má nějaké vazby na ruskou zpravodajskou službu, takového člověka nevpustíme nebo vypovíme ze země.

Ale rád bych viděl nějaké "dopadení při činu" a hlavně soud. Byli nějací Češi odsouzení za špionáž pro Rusko? Já nevím, možná ano, ale nějak si nevybavuji.

Prostě mi jde o to, aby se někdo furt jen nevymlouval na to s tím, že protivníka "nesmíme vyplašit" a že "se nesmíme prozradit", že jsme jim na stopě.

A ještě k té zprávě pro Zemana.. teď má BIS ideální příležitost monitorovat nakládání s podstrčenými informacemi, jejich úniky a tak.. takže na něho krásně mohou nastražit léčku (jak se to ve světě špionáže často dělává).

4 2
možnosti
Foto

Zapomínáte na to, že podstrčené informace mají smysl pouze tehdy, když nelze jejich relevaci ověřit. Pokud by BIS Zemanovi podstrčila nějaké nesmyslné jméno, které by ve skutečnosti nemělo se špionáží pro Rusko nic společného a kdyby dejme tomu fakt Zeman odpovědi pana Koudelky Rusům předal, tak by FSB trvalo asi tak pět minut, než by odhalili, že jde o podvrh a vůbec by se k danému jménu nepřiblížili. Ono ani k těm skutečným agentům by nespěchali, jen by je postupem času využili pro dezinformace směrem k naší službě...

1 0
možnosti
Foto

Když jsem ráno v rádiu slyšel to Zemanovo zaúkolování pana Koudelky, tak jsem si v hlavě hned sestavil začátek seznamu ruských agentů na našem území, jak ho vidím já. Začínal těmito jmény - Zeman, Ovčáček, Mynář, Nejedlý... Pokračovat dál mi přišlo zbytečné...

15 2
možnosti
JN

J86o51s11e51f 22N62i28k96l

30. 11. 2020 15:22

...máte také seznam těch co přisluhují jiným agentům...

3 9
možnosti
MS

Ale klidně ať to BIS pošle. Ať pošle do Lán velké zrcadlo a nahoru umístí nápis

"Ruský agent působící v ČR"

Pak se Zeman po večerech může ptát, kdo v zemi zdejší je ze všech nejkrásnější.

10 4
možnosti

A ať přiloží i fotku Nejedlého.

1 0
možnosti
AL

Zveřejňovaly. Výsledkem byla abdikace prezidenta.

0 0
možnosti
JN

J96o49s67e34f 70N11i93k33l

30. 11. 2020 15:07

..ale fuj...jako vrchní velitel armády ČR má snad právo vědět víc než vy...jestliže je tvrzení BIS o ruských a čínských agentech pravdivé (a o to tu běží) má snad právo o tom něco vědět ...

6 11
možnosti
JJ

;-Dvrchní velitel s modrou knížkou a vejpitka neschopný pohybu....dobře nám tak...

11 3
možnosti
VV

Musi se preci odvdecit za zaplacenou volebni kampan. Jen nechapu, ze mu to tech 50+ malinko % Cechu spapalo.

6 6
možnosti
Foto

Zeman je egoista a egocentrista a proto by nesnesl být poskokem ani agentem kohokoliv, Putina i Kreml nevyjímaje. Mimo to je i pomstychtivý a když jeho egu někdo nepoklonkuje, jak je nutno, dá mu to mockrát sežrat.

0 9
možnosti
Foto

Divím se u mínusářů, že Zemana nepokládají za egocentristu a pomstychtivého. Do většiny bych to nikdy neřekl.

0 0
možnosti
ZM

Znalec nejlepších tajných služeb a kamarád presidentů.... Bože, Ty to vidíš ....

"Nikde na světě tajné služby nezveřejňují tak citlivé informace z živých kauz......."

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=761725

1 1
možnosti
JS

Mýlíte se.

1. M.Zeman je skutečně presidentem ČR. Byl řádně zvolen.

2. V každé slušné zemi , kam jistě patříme, si příslušní činitelé shromažďují informace, ale toto se nevykecá tak jako u nás , díky velké popularitě M.Zemana.

3. Na tyto informace /agenti, rozvědky , propletence/má zákonné právo.

11 11
možnosti
RK

Pokud je sám v hledáčku BIS, jako že on i jeho okolí rozhodně jsou, tak se prostě k operativním informacím nedostane.

6 1
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,98
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz