Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J14o10s71e27f 36K52l84a86t

5. 12. 2020 23:12

Souhlasím, jenom bych vynechal “tak trochu”

1 0
možnosti
VN

Miloš Zeman mi vždy vedle své role prezidenta připadal jako obchodní zástupce firem z jistých zemí , který pro to, aby prodal a získal tučnou provizi udělá vše možné... to nejsou pouze zbraně. Vzpomínám jak před několika lety vyšel v nějakém deníku rozhovor s Danou Drábovou , ohledně modernizace českých jaderných elektráren. Načež již Miloš z hradu dost brutálně uzemnil s tím, ať se nevyjadřuje o věcech, kterým nerozumí.....

8 1
možnosti
Foto

Pozor ačkoliv tomu nebudete chtít věřit tak Zemana byste nabídkou provize těžce urazili. Dle mých informací je to jeden z mála, možná jediný neúplatný. Bohužel, lze na něj jít jinak - stačí mu pochlebovat a hýčkat jeho ego a on, aby zůstal středem pozornosti, je ochoten se angažovat pro lecjakou privátní věc, kterou by jinak dotyční museli tvrdě vyplácet. Samozřejmě, finální efekt je příliš často právě tak politováníhodný, jako kdyby byl zkorumpovaný až na půdu. A s postupujícím stářím se to jen zhoršuje - viz ty nemravnosti Mináře, Baláka a spol.

2 1
možnosti
LK

L55e37o 53K88R14Á55T22K24Ý

5. 12. 2020 16:57

Ještě lepší byl ministr obrany Vondra, rovněž držitel "modré". A co on napáchal v armádě, darmo mluvit. Z kozla zahradníkem....

10 2
možnosti
OD

To je mazec....

Vášnivá diskuse válečníků na třech frontách - Boletice, Doupov, Libavá....vítězové od Prazdroje a chrabří obránci míru na Brdech.

Dobyvatelé kóty 356.

Já bych to nechal na těch, kteří se tím živí.

1 0
možnosti
MA

M39i76l92o73š 74A52d36a84m

5. 12. 2020 15:33

Cely Zemanuv projev asi nezname, a vytrhovat jednu vetu ze souvislosti je blbost. Mne treba udivuje, ze armada co muze, nakupuje v cizine, misto aby podporovala domaci zbrojni firmy, pokud umime neco na spickove urovni. Nedejboze, az bude nejaky ozbrojeny konflikt, tak budeme moci cekat, az nam zahranicni dodavatel poskozenou techniku opravi, nebo doda nahradni dily?

9 1
možnosti

A co umíme na špičkové úrovni?

0 0
možnosti
Foto

Téda tady se udělala přímo žúžo diskuse! Stejně by mne zajímalo chlapi co tady přispíváte a ještě vám nebylo šedesát tak kolik z vás se osobně angažuje v aktivních zálohách když jste tady tak chytří..... můj náhled na minulost, současnost i budoucnost je taková že všichni Češi jsou velicí bojovníci ale do čela si zvolí vždycky někoho kdo zemi na stříbrným podnose předá panu Hitlerovi anebo soudruhu Stalinovi... a všichni ti velicí bojovníci stáhnou ocásek a spořádaně se vrátí k soustruhu ve Škodovce aby veliký a slavný wehrmacht měl čím nabíjet do děl. Kolem mne je více těch co odsuzují Opálku s Gabčíkem a Kubišem že to byli teroristi než těch, co by alespoň trochu byli ochotni přiznat, že tihleti divočáci vyměnili svoje mladý životy za to, abychom nemuseli chodit kanálama. Ale je zase pravda, že když se podívám na Chorvaty, je to jeden ustašovec vedle druhýho, a kanál nekanál choděj vyprsený a ještě se tím chlubí, že jejich dědek byl dozorce v koncentráku..... a vy tady plivete na Zemena, že blemcá o dronech. To, že jako premiér potopil prezenční službu, to byste mu měli vyčítat. Né to že dneska jakožto alkoholický dement vede dementní řeči.

4 4
možnosti
VK

"Kolem mne je více těch co odsuzují Opálku s Gabčíkem a Kubišem že to byli teroristi než těch, co by alespoň trochu byli ochotni přiznat, že tihleti divočáci vyměnili svoje mladý životy za to, abychom nemuseli chodit kanálama."

To snad ani není možné.

K Vaší poslední větě - o tom je samozřejmě potřebné mluvit, aby si dědek nemyslel, jak mu ty jeho moudra lidé žerou. Generálové se nad panskými radami se jen s pochopením pousmějí.

0 1
možnosti
JM

Tak Milošek to je frajer, rozumy to on umí.

2 1
možnosti
PD

P25e52t58r 70D33y68n87t78a47r

5. 12. 2020 12:52

Hodně trapnej blog, tak jste si Před 40 lety rok válel zadek na ubikaci,no a o to s modrou knížkou dotahnul na nejvyššího velitele...

7 10
možnosti
RK

;-D Česky to dáte taky? Nejvyšší velitel ...;-D

3 2
možnosti
JZ

Blog není o dronech, ale o nesmyslnosti Zemanova výroku. Nebo takový příměr o nošení sov do Atén. :-)

6 6
možnosti
JN

J76o11s72e25f 67N15i61k93l

5. 12. 2020 12:40

...jak může jít o nesmyslnost Zemanova výroku, když drony patří do moderní výzbroje a generálové se určitě tak zařídí, možná nakoupí i podvodní drony;-D

2 7
možnosti
PS

Výhody dronu jsou nesporné. Není to jen v pokročilých senzorech. Není to o tom že obsluha může sedět na druhém konci světa. Z ekonomického hlediska ztráta pilota je obrovská finanční ztráta to u dronu nehrozí. Ale hlavně veřejnosti je jedno zda někdo rozstřílel dron ale pokud padne voják tak to je humbuk. Jen vzpomeňte jak negativně působí smrt našeho vojáka. Je jasné že nasazení dronu všude kde to jde je velice velice žádoucí.

Pokud mi tedy Pepa bezdomovec a místní alkoholik sdělí že by armáda měla kupovat drony a místní vysokoškolsky vzdělaný lékař bude oponovat že je to blbost tak v tomto konkrétním případě má pravdu Pepík. Ano ten Pepík co většinou mele ptákoviny ale v tomto konkrétním případě má pravdu.

16 0
možnosti

Zeman je rád že mu někdo navleče čisté trenky a když má někde něco pronést, musí ho nadopovat, aby mu trochu fungoval mozek. Drony jsou módní slovo, tudíž ho použil, aby nadále vypadal chytře.

Dron, jako každá technologie a zbraň, má své výhody a omezení. Musíte je chytře zabudovat do SVÉHO způsobu ochrany. A zrovna česká armáda si myslím má hodně omezené možnosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz