Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J25o26s47e64f 17N61i38k88l

15. 1. 2021 13:31

Tak rozhodně to nesmysl není. Byli jsme potravinově soběstačnou zemí. Nyní sotva z poloviny. Proč by se k nám měly vozit přes celou Evropu brambory, mrkev, maso atd. Vy asi nevíte jak se v Itálii dělá z deseti kg masa dvacet kg šunky a chcete tady mluvit něco o kvalitě potravin k nám dovezených. O geneticky modifikovaných až po skutečné "šunty". Každý šunt se dá krásně zabalit a přidat visačka kvality a vy jste z toho nadšený , protože je to z Německa či Francie nebo odněkud. Pokud se na jogurtu třetí den po otevření neukáže plíseň, je nabitý chemikáliemi a to platí pro spoustu dalších potravin...U nás se na zemědělské půdě už jen dvakrát do roka seče tráva a to se vám libí. V minulosti u nás byly normy na používání hnojiv a jiných chemických prostředků.

5 6
možnosti
JZ

U nás se za komunistů na jatkách mlely do uzenin i myši. Taky skvělý.

3 3
možnosti
LP

Když vy vidíte všechno moc černobíle. Co je dobrýho na tom vyrobit jogurt ve Francii a pak ho rozvážet kamionama po celý evropě ? Co je dobrýho na kuřecím z Brazílie u nás ?

Naopak. Pokud by celá evropa udělala to, co prosazuje SPD a Trikolóra, bylo by to jen ku prospěchu všem. R^

7 7
možnosti
JZ

Zákazníci ať si vyberou, je to jejich svobodná volba. A když se neurodí třeba jablka nebo brambory, tak budeme bez nich.

3 0
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,88
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz