Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Tak to je snad poprvé, co s Vámi naprosto nesouhlasím. Polsko docílí pouze nebezpečných potratů po domácku, budou vznikat ordinace, kde se zákroky budou provádět načerno. Kdo na to bude mít, zajede na zákrok do zahraničí. Je to návrat o padesát let zpět. Ano, je to jejich problém, ale je právo EU se k tomu vyjádřit. V opačném případě bych byl dost zklamán.

7 5
možnosti
JR

J19a75n 48R77á56ž

10. 2. 2021 16:07

Karma za názor, že EU nemá co kafrat do vnitřních záležitostí členských zemí.

Ovšem sdílím názor, že v případě znásilnění nebo lékařského důkazu, že plod se vyvine do defektního stavu, by potrat povolen měl být. I u nás bych se přimlouval za takovou úpravu, podle mého názoru příliš liberálního "potratového zákona". Přispělo by to ke zvýšení rodičovské odpovědnosti, která bohužel v EU ustupuje do pozadí občanských priorit.

1 2
možnosti
Foto

Jakou hodnotu má život dítěte, narozeného bez mozku, jehož matka při porodu zemře? Problém je, že kdykoliv se katolická cirkev a vlastně veškeré církve začaly montovat od lidských životů, skončilo to tragedií. A to je i případ současného života v Polsku, kde církev má moc, která jí nesmí příslušet. Otázka ukončení těhotenství, musí být pouze záležitostí lékařů, nikoliv pánbíčkářů

11 0
možnosti
TG

? Pouze záležitostí lékařů...? Ale to asi nemyslíte vážně....

4 1
možnosti

Rv Pokud si to uvědomuji dobře, pak v Polsku šlo o ingerenci moci zákonodárné do moci soudní. A to je nepřípustné! Legalita potratů je věcí moci zákonodárné a myslím, že žádná strana své občany zatím nevychovala. A nevychová! :-)

1 0
možnosti
EH

Tak snad se polský stát o ty poškozené děti postará a nebude nutit rodiče.

A co se týče poškozených pouze papírově, ideální by byl system adopcí, jak mají v USA. Možnost potratu je však lepší pro všechny zúčastněné.

0 0
možnosti
JB

J77a52n 55B74u71r88d30a

10. 2. 2021 15:16

Vyhánět ženy kvůli provedení interrupce do jiných států EU, to je fakt bomba.

8 0
možnosti
JZ

V Listině lidských práv a svobod, která je součástí Ústavy ČR se naopak píše. "Lidský život je hoden ochrany už před narozením."

4 0
možnosti
JZ

oprava základních práv a svobod

0 0
možnosti
JP

Děkuji za tento článek. Děkuji za ženy, které jsou v ostatních zemích tlačeny k útoku na člověka, kterého nosí pod srdcem. Děkuji za všechny rádce, kteří takové jednání schvalují protože nevědí co činí. Děkuji za zdravotníky, kteří jsou nuceni jednat proti životu.

2 4
možnosti
EH

Tlačeny a nuceni? V momentě, kdy by muži mohli rodit, by byl potrat schválený ve 100% zemí bez rozdílu náboženství. ;-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz