Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Často s vámi nesouhlasím, ale tentokrát karma.

5 0
možnosti
JZ

Tak velmi stručně.

Neexistuje žádné lidské právo na potrat v žádném že závaznych dokumentů ke kterým se Polsko nebo ČR a ostatní země hlásí. Pokud se mýlím, opravte mě prosím.

7 1
možnosti
JZ

Tedy v žádném ze závazných dokumentů týkajících se lidských práv.

4 0
možnosti
Foto

Tentokrát absolutní nesouhlas. To můžete rovnou napsat, co je nám do ženské obřízky někde v Súdánu. Schválně, souhlasíte s takovýmto przněnim mladých dívek?

5 7
možnosti
JM

Všimla jste si, že autor nepsal o "nás" či lidech obecně, ale o Evropské unii?

4 0
možnosti
Foto

Polský zákon v této smutné věci je tedy extrémní. Jestli má Brusel do toho co kafrat nevím, až tak dobře unijní problematiku pravomocí neznám.

Umělé přerušení těhotenství by hlavně nemělo být považováno za svého druhu antikoncepci. V tomto směru se lepšího výsledku podle mne dá spíše dosáhnout kvalitní osvětou, informovaností.

2 0
možnosti
JL

Polský ÚS, je složen v drtivé většině ze soudců vládnoucí strany PiS. Od 22. října 2020 se v celém Polsku protestuje téměř každý den - Strajk kobiet. Celé to nesmyslné rozhodnutí pouze podporuje interupční turistiku. Nevím proč bychom k tomu měli mlčet a dělat, že se nás to netýká?

4 0
možnosti
JP

Protože potrat je zlovolná vražda. Chcete lobovat za všeobecné povolení vraždy?

3 10
možnosti
JK

To není vměšování, požadujou dodržovat pravidla, ke kterým se Polsko zavázalo. To už byste rovnou mohl říkat, že se sousedi nemaj vměšovat do toho, co dělám s holkama ve svým sklepě.

2 4
možnosti
HH

Tak hlavně, pokud mají problém dodržovat pravidla civilizované Evropy, tak ať v té EU nejsou...brát by jim šlo...

Co takhle zakázat rozvody, to je také proti tradičním hodnotám. Nebo zakázat ženám vzdělání...žena má být u plotny a dělat muži servis...

Tady autor má zřejmě nějaký osobní problém, nebo nevím proč najednou je proti svobodě jednotlivce...

1 1
možnosti
Foto

Zákaz potratů ovšem není jen zdravotnictví, že....? Doufám, že dnešní nálada v Polsku konečně zlomí moc místní katolické církvi.Uz opravdu nejsme ve středověku a je dobře to připomenout...

3 1
možnosti
VM

Na to si vzpomeňte,až budete hájit muslimské migranty.Vy pokrokáři nesnášíte křesťany,ale muslimy do Evropy chcete,přitom muslimové jsou ultrakonzervativní,a to Vám nevadí,jste pokrytci.

0 0
možnosti
Foto

Jasně, každý se má starat sám o sebe. Co je nám potom, co se děje v Bělorusku nebo na Ukrajině, nedejbože v Americe, v Rusku v Číně, v Barmě, v Sýrii nebo kdekoli jinde. Konečně, co je nám potom, co se děje u našich sousedů od vedle.

Na základě vašich jiných vyjádření předpokládám, že si to nemyslíte, takže pouze selektujete z nějakých osobních důvodů. Ono by se však selektovat nemělo - padni komu padni. Porušování lidských práv je jednom jedno a Polsko je dobrovolným členem Unie, která je mimo jiné založena na dodržování jistých obecných zásad.

14 6
možnosti
Foto

U Ruska by autor něco podobného takto nepřešel.

1 0
možnosti
PD

P20e80t63r 42D42r39a60p34a19l

10. 2. 2021 12:53

jistě jste jako publicista zaregistroval případ z těchto dní, kdy bylo soudem nařízeno ženě donosit dítě, u kterého je takové postižení, že hned po porodu zemře...jak toto souvisí s tím vaším právem na život? PS, tato problematika není zdravotnická, ale etická

7 0
možnosti
LJ

Možná jste slyšel termín "postabortivní syndrom". Určitý počet žen má po násilnén ukončení těhotenství problémy, které se mnohdy dostaví i dosti opožděně. Má se za to, že organizmus po potratu nadále produkuje hormony, které už nejsou třeba a které mohou škodit. Možná je tedy lepší dítě donosit, i když je jasné, že hned zemře.

5 0
možnosti
Foto

Tímto zákonem Polsko porušuje základní lidská práva.

3 3
možnosti
HH

Jako není mi u pana Zieglera úplně jasný ten názorový shift směrem k SPD či Trikoloře s prvky zatemnění mysli a sobeckosti...

Tohle je ta svoboda a demokracie??

1 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,39
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz