Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

O43t50a65k74a40r 56S97e42k52l

11. 3. 2021 21:49

Podle mne je MZ nejhorší poválečný prezident, snad s výjimkou syfilitika a alkoholika Klemy Gottwalda. Ostatní komunističtí prezidenti byli takoví holt prosťáčci , harmonika , mariáš a pivko. Jedině Gustav Husák , po přerodu od buržoazního intelektuála z bratislavských kaváren se stal kovaným komunistou - byl ale jaksi předvídatelný. Pro mne a mé vrstevníky ve škole byl tehdy nepřítel, ale tak nějak- respektovaný.

Na rozdíl od MZ !!! Lidská a sociální schopnost vcítění se , empatie- nula nula nic. konsistence v názorech - nula nula nic , upřímnost a pravdomluvnost - to samé. Vzpomínám na jeho "upřímnou" poznámku po druhém zvolení - a máme to na pět let v suchu.

Už aby to bylo pryč , ta epizoda s tímto velmi nepovedeným pánem.

,

15 6
možnosti
JM

Pane Sekl, podle fotky vypadáte že jste starý, ale nožná i sklerotický. Já jsem také starý a pamatuji presidenty od padesátého roku do dnes. Podle mého názoru byl za tu dobu nejlepší prezident Antonín Novotný. Možná je to tím, že za jeho vlády jsem zažil nejhezčí úsek mého života. Vše se uvolňovalo, bezpečno, děvčata nosila supermini , no prostě nádhera. Peníze kdo nebyl líný si vydělal, a určitě za míň hodin než dnešní živnostníci. Že se nemohlo na západ? No nemohlo. Na dovolenou jste musel vystát dlouhou frontu. No 1x za rok se to dalo vydržet a byl jsem v létě ve Španělsku. Obdobný byl i Egypt. Osobě jsem vylezl na vrchol piramidy. Jinak Balaton, s dětmi bezva. Tuto nádhernou dobu tvrdě ukončil Slovák Dubček. A Čecháčkové měli po žížalkách. Mám obavy, že historie se bude opakovat, tentokrát se Slovákem p. Babišem.

Takže p. Zeman je jen jeden z našich presidentů, no nic moc.

Toto je můj názor a je mi fuk, jak ho kdo hodnotí.

0 1
možnosti
VB

Prosím formulujte přesně. ing. Zeman je dočista pomatený na rozumu.

5 3
možnosti
SR

U ministra Petříčka s vámi nemohu souhlasit. On to byl, kdo napadl ministra Blatného a premiéra, že ohrozili miliony našich lidí tím, že MZ nesouhlasil s jím zprostředkovaným dovozem vakcíny AZ. Přitom ve smlouvě s firmou AZ je jasně dáno, že ČR nesmí nakupovat jejich vakcíny přes prostředníky. Navíc cena byla 11 x vyšší než oficiální cena AZ, platba měla proběhnout předem a prodej zprostředkovávala podivná firma ze SAE vlastněná Ruskou. Přitom se ví, že Indie nyní vzhledem k restrikcím dodávek z USA nemá dostatek komponent pro výrobu vakcín. Petříček neměl žádné záruky, že bude vakcína dodána a zřejmě šlo jen o tunel za půl miliardy Kč.

Pokud tohle není na odvolání, tak tedy nevím.

5 2
možnosti

Z té vaší druhé věty jsem jelen.8-o

2 0
možnosti
JH

J37a36n 98H14e54j34c70m15a91n

11. 3. 2021 17:24

Ale nepomátl , přesně ví co dělá . Rozvrátit očkování , rozvrátit společnost , přesně v duchu politiky Kremlu

8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 1
možnosti
PV

Jednostranně vytažené a neúplné informace.

Hlavní důvod (dle Zemana) je ten, že Sputnik není schválen zejména z politických důvodů. Díky čemuž v naší zemi zemře na COVID mnohem víc lidí než musí. A mnohem déle musí trvat různá nepopulární opatření. Z tohoto úhlu pohledu je třeba nazírat na Petříčka a Blatného opravdu jako na potenciální vrahy, kteří předřadili své politické zájmy nad životy našich spoluobčanů a kterým je rychlé zažehnání COVIDU u nás docela ukradené.

Bez této zásadní informace (zcela zamlčované liberálně neomarxistickými médii) to pak opravdu vypadá, že se Zeman pomátl na rozumu.

3 14
možnosti
JZ

Miloš Zeman, který nabádá SÚKL k porušování zákonů, je duševně nepříčetný.

9 2
možnosti
JH

J12a53n 89H23e72j41c56m10a17n

11. 3. 2021 12:12

Bohužel nepomátl , on přesně ví co dělá . Pro Rosatom v Dukovanech jsou všechny metody dobré . Rozvracení politického směřování na Západ a rozdělování společnosti je v tomto případě víc než ideální . A je mu uplně jedno jestli je tady nějaký Covid nebo jeslti lidé umírají . Je to ale pro něho víc než vítaná záminka . Teď bych chtěl napsat , že aspoň lidé vidí , koho si zvolili , ale ti , co ho volili , to bohužel nevidí . A dál budou žít v představě , že se o ně moudrý president postará ...

23 3
možnosti
TH

A ti nejhloupější pro něj byli nejužitečnější, protože snadno ovlivnitelný volič je pro zákeřného intrikána Zemana přímo darem z nebes.

18 2
možnosti
TH

Oni se Sputnikem nechtějí nechat očkovat ani Rusové a Zeman to přesto, jen aby se zavděčil, bude protlačovat silou. I kdyby mu to vyšlo, tak bych byl blázen, abych si vybral vakcínu, která nebude schválena důvěryhodnou evropskou institucí. Proč o to Rusové nepožádali a nedodali příslušné podklady? Jestli je to v pořádku, tak co tají?

Ovčáčkův argument, že to používají Maďaři, je úplně na hlavu postavený. O tom mají rozhodovat odborné orgány, které to mají ve své kompetenci a ne politici podle svého vidění světa a závazků vůči konkrétním politickým systémům - v tomto případě o to hůř, že jednoznačně nedemokratickým, což je ještě nebezpečnější.

11 0
možnosti
PV

Zeman coby prezident republiky je vrchním velitelem ozbrojených sil. Opravdu tedy chcete tvrdit, že Zeman vydal příkaz ozbrojeným silám, aby silou prosadili u nás Sputnik?

A nebo si jen vymýšlíte a lžete?

0 2
možnosti
JSS

Tentokrát se zeman přimluvil za spousty umárajích. To odvolání je jen výstraha. Logicky dobrovlolně , kdo chce, ale zaplatit z veřejnýho. Co máte proti - to nedává smysl....

1 12
možnosti
TN

Přimluvil za umírající?

Není to spíš tak, že brutálně tlačí na někoho, kdo mu nejde na ruku a odmítá riskovat nezákonný postup?

To, že jde o Rusko a jeho vztah k Rusku je známý, tomu v diskuzích samozřejmě přidává grády. Tak si zkusme představit, že by šlo o vakcínu z USA, z Francie, z Indie, z Keni, odkudkoliv. Někdo nám nabízí vakcínu, která neprošla schvalovacími procesy, ti co za to mají zodpovědnost, se jí brání, prezident je chce odvolat. Je to v pořádku?

12 0
možnosti
IN

Pan prezident asi zapomněl, že v současnosti by si každý musel platit vakcinu Sputnik tzv. "ze své kapsy". Je i mnoho i globálních odmítačů očkování, tak kdo by se rozhodnul pro ruskou vakcinu, nevím. A kdo by nesl pokuty za problémy, případné úmnrtí po neschválené vakcině ? Ministr zdravotnictví má momentálně správné rozhodnutí, ve všem je asi u nás politické zaměření. Proč si pan prezident tedy nepočkal na oblíbenou ruskou vakcinu ?

2 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,19
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz