Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Budou volby, pokud vyhrají Piráti tak má Izrael utrum a bude se podporovat palestina

1 1
možnosti
PV

Tak jsem byl zvědav, zda dokážete překročit svůj stín a zmíníte i podíl vámi nenáviděného Zemana na spolupráci s Izraelem, respektive jeho dopis izraelskému prezidentovi.

Nepřekvapil jste. Svůj stín jste nepřekročil :-)

5 2
možnosti

Zemana si v Izraeli váží ze všech politiků nejvíc. Jako první chtě velvyslanectví v Izraeli, je zán pravidelně do Iizraele,podporuje Izrael kde to jde a to i proti Evropské unii či Petříčkovi,, která fandí palestincům

3 2
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZH

Máte tam chybu! Vakcina od Pfizeru není americká, ale německá. V USA se jen vyrábí.

3 0
možnosti
JZ

Omlouvám se a opravím. Děkuji za upozornění.

0 0
možnosti
JZ

Rusko chce vyvážet Sputnik za každou cenu, i za cenu malého proočkování vlastních obyvatel. Takže Putin a spol., obětují životy vlastních lidí, nechají zbytečně Rusy umírat, jen, aby byly peníze za vakcínu.

2 6
možnosti
ZZ

Počet nemocných v Rusku má klesající trend a poslední dobou se pohybuje kolem 11 tis / den, přičemž má cca 14 x víc obyvatel než ČR.

Rusko nemuselo prakticky vůbec nic omezit a všechno tam dnes funguje, jako by covid ani neexistoval.

Z tohoto důvodu tam očkování není zdaleka tak nutné jako u nás, kde máme mnohem vyšší čísla nakažených jako v Rusku.

:-P:-P

0 1
možnosti
JZ

Spíše je o tom, že Rusko nemá světu kromě plynu a ropy téměř co nabídnout a vzhledem k stagnaci ekonomiky a trvalému snižování životní úrovně Rusů se snaží procpat Sputnik do svět za každou cenu, aby alespoň byly nějaké peníze a zdejší prokremelská pátá kolona jim v tom pomáhá. :-)

3 6
možnosti
EK

Ne, že bych se zastávala Ruska, ale jeho nerostné bohatství není jen ropa a plyn. Takové zlato, diamanty a ostatní barevné kovy nejsou k zahození, taky je Rusko i ohromnou zásobárnou dřeva. Ale obávám se, že tyto komodity už má v merku Čína.

2 1
možnosti
JZ

Je smutné, že stoupenci Sputniku dělají politikum z odborné záležitosti. A přehlížejí hlavní problém, že Rusové nejsou schopni vyrobit dostatečné množství vakcíny. Tak u některých lidí bych to chápal, mají zřejmě od ruského výrobce slíbené provize ze zisku, jako někteří, co se motají kolem Pražského Hradu. Ale je to bezohlednost ve stylu, pusťte sem Sputnik, ať to stojí, co to stojí, třeba i životy českých lidí.

Viz. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kvalitni-ockovaci-latka-nebo-hybridni-zbran-ruska-nejspis-oboji-146765

4 6
možnosti
Foto

Správně! S Erec Israel se držme.R^

3 1
možnosti

Třetina Rusů se nechce očkovat žádnou vakcínou. To, že jen Sputnikem V je dezinformace protiruské opozice, která už nemůže nabídnou nic jiného než boj prti rusku a číně...jiná témata nemá

2 4
možnosti
JZ

Proruští trollové jiné téma než boj za chátrající a upadající Rusko nemají. ;-D;-D;-D

4 4
možnosti
Foto

Izraelská vakcína vypadá velmi nadějně. Už má žádost u EMA? Aby se to nezadrhlo jako právě se Sputnikem. Nepodařilo se mi to najít.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3321
  • Celková karma 25,32
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz