Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Mne by nejvíce znepokojovalo to, že by přestala platit presumpce neviny.

V tom případě by třeba i mne zítra klidně mohli zatknout a poslat na dvacet let za mříže. Jestliže třeba o víkendu, takže nemohu prokázat, že jsem byl v práci, byla spáchána krádež starožitností se zavražděním dvou náhodných svědků, tak já skutečně nedokážu, že s tím nemám nic společného. Kdo z nás si pamatuje, co dělal třetí květnovou sobotu v roce 2016? A i kdybych si to pamatoval, tak jak to dokážu? Kdo z nás má schovaný z té doby třeba účet z hospody v Jihlavě, aby mohl dokázat, že v tu dobu nebyl v Klášterci nad Ohří?

Přestane-li platit presumpce neviny, tak mohou kdykoli odsoudit kohokoli z nás. Nikdo nemá alibi na 356 dní v roce po celou dobu 24 hodin.

14 0
možnosti
Foto

Vy si pletete rozhodování UEFA s civilními soudy, to je pak těžké.

0 5
možnosti
MJ

Oni se především snaží ovlivnit UEFA a pokud možno odvést pozornost od jejich zásadních a nezpochybnitelných průšvihů, za které reálně hrozí vykopnutí z pohárů jim. Bránění návratu do šaten hostujícímu týmu a napadení hostujícího hráče v prostorách stadiónu...

19 0
možnosti
VF

a pokus o vraždu slávistického brankáře.

1 0
možnosti
LV

Slavia by se měla razantně postavit proti takové vlně dehonestace a poukázat na likvidační fauly hráčů skotského celku. Tohle už je fakt přes čáru. Údajný výrok, byť potenciálně rasistický, nemůže být zatížen větší váhou než těžké zranění způsobené prokazatelně zákrokem v příkrém rozporu s pravidly nebo zákeřné dohrávání osobních soubojů s cílem způsobit zranění, ke kterému se jeden ze skotských hráčů přiznal.

12 1
možnosti
OT

Nikdo kromě Kamary neslyšel, co mu Kúdela řekl. Všichni jsme ale viděli jak se ten zločinec pokusil zavraždit slávistického brankáře. Co s tím Skotové uděláme?

6 0
možnosti
Foto

Nikdo neslyšel, co Kúdela řekl, ale spousta lidí je přesvědčená o tom, že to, co tvrdil Kamara, Kúdela určitě neřekl, to jsou věci.

1 4
možnosti
  • Počet článků 3320
  • Celková karma 25,76
  • Průměrná čtenost 1808x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz