Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J97a27n 53K29o84z30á16k

2. 5. 2021 21:55

Docela by mě zajímalo, kolik takových kreatur ještě má čestné občanství a kde. Je to morbidní ukázka komunismu.

6 0
možnosti
Foto

Je to doklad o tom, jak se stále díváme na komunismus jako na "ušlechtilejší" zvěrstvo než na nacismus.

2 0
možnosti
DP

Mi to ujistovani A. Zapotockeho, ze mena nebude, nejak tehdy uniklo, ale vzpominam si na jeho projev v radiu nekdy v roce 1952 o Jeziskovi a Dedovi Mrazovi, pamatuji si, jak si mnozi lide po tom klepali na celo. Neco tak demagogickeho bylo i na tu dobu prilis moc.

3 0
možnosti
Foto

Tak závažné pomluvy ve své době oblíbeného prezidenta, respektovaného čestného občana různých obcí - všelijakých Kotěhůlek včetně Budějic, je nutno doložit. Zde ale nic takového nevidím, vše je na úrovni pomluv Čuk a Gek ve Vrběticích. Máte-li důkazy doložte je, a ne že se budete odvolávat na pomluvy agentů z BIS či kdoví koho. Nemáte-li důkazy, pak je to urážka pozůstalých a raději mlčte !Rv

0 17
možnosti
DP

Ve sve dobe oblibeny a repektovany obcan? Za ujistovaci podvod a lez, ze mena nebude, by ho mnozi obcane, a to zvlaste delnici z plzenske Skodovky, videli na sibenici.

7 1
možnosti
TL

Jasná věc R^R^R^

Doufejme, že ušaté torpédo bude "vyřazeno".

4 0
možnosti
GH

Diky za Vas blog...na to jeho ujisteni, ze nebude menova reforma se moc dobre pamatuji...behem jeho pohrbu se jeden hlasatel Radio Praha vyjadril neco jako ze zkratka jeho jmena (AZ) byla presne to co president udelal pro delnickou tridu, od A do Z. A kdyz vzpominate na skolni dobu, tak u nas ve tride na zakladni skole v Praze 1, byl na stene obraz Klementa Gottwalda jak navsivil snad prvni skolku v Ceskoslovensku a hladi tam po hlave jednoho zacka, co byl pozdeji nas spoluzak

2 1
možnosti
VV

Asi nas nebude mnoho, kteri maji na Antonina Zapotockeho osobni vzpominky. S jeho vnuckou Hankou jsem chodil do skol, a nezridka se stalu ze uprostred vyucovani se rozlitly dvere tridy a v nich stal Antonin Zapotocky s pytlem sladkosti pro celou tridu.

Jednoho spoluzaka si Hanka oblibila tak, ze jiny spoluzak s ni stravil 14 dni na zamku v Lanech. Podle jeho vzpominek pry soudruh prezident po nem dojidal tluste maso nad kterym on ohrnoval nos. Nam detem nejak nevadilo ze je komunista.

Podle mne byl mnohem lepsim prezidentem nez ten soucasny.

3 10
možnosti
JZ

Jak nemám Zemana rád, tak Zápotocký byl horší. Ať je Zeman, jaký je, tak na vykonstruovaných procesech se nepodílel.

7 1
možnosti
Foto

Čestné občanství by po třiceti letech od Listopadu neměl mít nikde žádný z podobných prominentů..

13 0
možnosti
JL

Ja bych cestne obcanstvi; a to v zadnem pripade neudelil poslenim dvema, z prominetu, tedy tech kteri "proslavili" jako oposmluvni partneri

1 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz