Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J77a35n 36R37á49ž

30. 5. 2021 18:37

KARMA!

K tématu: Já přímo bytostně nesnáším lidi, kteří jakkoliv relativizují utrpení těch, kdo poznali zevnitř komunistické lágry. A je jedno zda v SSSR nebo v jiné zemi tábora míru a socialismu.

Když tátu jako škůdce lidově demokratického státu na jaře v roce 1949 odvezli z domu, vážil 85kg. Když se po čtyřech letech vrátil, vážil cca 55kg a ani nemohl chodit.

35 0
možnosti
JF

Jen zavilý nepřítel lidu - rovná se antikomunista - může popírat lidumilnou blahodárnost tehdejších zařízení poskytujících válečným veteránům - především těch ze Západu - bezplatnou preventivní péči proti onkologickým onemocněním. Jedno nejúčinnějších zařízení byla, žertovně chovanci nazývaná, tzv. rudá věž smrti. Někteří pacienti si sice lidovědomozdravotní péče nevážili, ale to byli pacienti již těžce zdravotně nemocní a proto vhodní pro psychiatrickou péči, leč po dopadení, jsouce těžce zdravotně handicapovaní, už nepřežili přesun do vhodnějšího zdravotního zařízení. A že tohle zařízení pomlouvači hanlivě označované za bolševické kriminály vyvrátil vJaltě i sám Churchill, kdy se Voždi Stálinovi přiznal, že se mu, zajatému intervecionistovi proti bolševické moci, v bolševickém krimu na Krymu hladovou dietou nasazenou správou tamního krimu dokonce vyléčily žaludeční vředy! Tak, a teď ať pomlouvači ještě zkusí argumentovat proti vymoženostem tehdejších opatření zavedených lidovědemokratickou mocí! ;-) https://cs.wikipedia.org/wiki/Rud%C3%A1_v%C4%9B%C5%BE_smrti

9 0
možnosti
Foto

Karma jako hrom. R^

Jinak já bych Zavadila nemazal. On je to takový komik. A zjevně má s dobou minulou své zkušenosti. Mně pod jedním z mých posledních blogů vyhrožoval, že mě nahlásí. Evidentně ví, o čem mluví.

23 0
možnosti
ZZ

Komu jsem vás měl nahlásit ?

Vašemu nadřízenému elfovi ?

Neplete se opět ?

;-D

2 10
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

V Rusku ani tady v Česku určitě Solženicynovo Souostroví Gulag nepatří do povinné literatury...

13 0
možnosti
Foto

Při hladomoru 1932/1933 na Ukrajině zemřelo na 4 miliony lidí. Možná, že z pohledu vyhnanců došlo v tomto období ke zlepšení, protože aspoň něco měli k jídlu.

0 11
možnosti
HH

Oboje z vůle strany...

To je jako omlouvat vraha, že přeci jeho oběť byla chudá a měla by smutný zivot...jste normální prase

13 2
možnosti
AT

Na jedno podstatné jste pozapomněl,

že tyto komunistické lágry Gulagy sloužili nejen k rekreaci, ale také ke svobodě a osvobození jejich předčasným úmrtím. Ještě, že nepožadovali a nedožadovali se od jejich rodin zato, že předčasně zemřeli, než si odseděli celý trest a na nelidské zacházení zemřeli, aby si některý člen této rodiny to nešel za předčasně utýraného dosedět.

9 1
možnosti
Foto

Na zkušenostech Čechů, kteří Gulagy prošli, to autor uvádí. Takže nezapomněl.

2 0
možnosti
DR

"Vězňům se v gulazích nežilo špatně, třikrát denně dostávali teplé jídlo a večer na ně čekalo vytopené ubytování.“ Tak takhle popsala nelidské lágry jakási Viktorija Nikiforová pro RIA Novosti.

Buďte rád. O čem by jste totiž zrovna vy vlastně psal. ;-D

2 26
možnosti
PB

P80e10t53r 31B75u22r77i46a73n

30. 5. 2021 14:24

Ještě víc řehtajících se smajlíků, vždyť tam zařvaly v nelidských podmínkách jen desítky milionů lidí.

22 0
možnosti
PK

Možná, kdyby někdo z vašich předků prošel/ neprošel koncentračním táborem v tehdejším Reichu, asi by jste tak ochotně nepodpořil jeden názor a nesnažil se generalizovat.

0 16
možnosti
PB

P32e96t43r 29B14u39r83i95a74n

30. 5. 2021 14:22

Svědectví vězňů obou režimů uvádí autor též.

A prosím pěkně, jaký je to ten "jeden názor"? A který je ten druhý?

12 0
možnosti
JH

Ta zmíněná Viktoria bude zřejmě podobně aktivistická novinářka, jako jste vy ativistický bloger. Nevím, čemu se, zrovna vy, divíte?

4 26
možnosti
JZ

Říká Putinův slouha ;-D

17 2
možnosti
  • Počet článků 3326
  • Celková karma 25,15
  • Průměrná čtenost 1805x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz