Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LT

Pane Zieglere, proč mám z vašeho blogu pocit, že jste se s organizací Romea setkal poprvé?

Jinak by jste se snad ani takhle divit nemohl. Já se spíše divím, jak může v tomto státě fungovat veřejně organizace, která nedodržuje zákony a jejímž hlavním účelem je rozeštvávat romskou komunitu proti majoritě.

4 1
možnosti
Foto

Je třeba zpochybnit každý policejní zákrok, aby se prokázalo zda tento zákrok byl nutný.

Problém je také v tom, že policisté podléhají jiným zákonům, než občan nepolicista.

Navíc 90% problémů s narkomany a feťáky iniciuje stát se svým bojem proti drogám.

1 9
možnosti
Foto

Pravdou je, že soudruzi nacisté a komunisté se uměli s touto problematikou vypořádat velice razantně a jak je vidět, některým se po těchto praktikách zřejmě stýská.

1 0
možnosti
JN

Zakročit musí, ale rozumně. Že tři policisté nedokáží normálním způsobem zpacifikovat jednoho narkoman je dost smutné.

3 13
možnosti
Foto

zkoušel jste to někdy?

14 1
možnosti
ZD

Tento postup té obskurní společnosti není ani první ani poslední. U nás se před lety stalo něco podobného a následně se konaly policejní manévry, protože se do města sjely "špičky etnika", ověšeni zlatými řetězy a veřejně vyzývali k nepokojům za údajnou vraždu. Nic se nepodařilo vyprovokovat, sklapli kufry a jeli domů. Zkrátka boj za spravedlnost jen po placenou dobu.

7 0
možnosti
Foto

Každý policista pozná ve svém městě osoby závislé na drogách. Pozná i osobu pod vlivem drog a to pozná i laik. Osoba, která bere drogy a pokud si ji vezme jenom tolik, že není šrot, tak má snížený práh bolesti a můžete do ni mlátit, jak do boxovacího pytle, ale to ona nevnímá. Stejně tak má hroznou sílu a výdrž. Proto třeba sportovci berou drogy. Proto je zákrok proti zfetované osobě náročný. V tomto případě on rozbíjel v ulici a auta řval jako túr. K tomu nemohla policie přihlížet. Viděl jsem holku ve věku cca 29 let. Měla absťák způsobený, že neměla delší dobu svoji dávku. Začala hlavou mlátit o zeď. Tohle udělat já jednou, tak padnu na znak a rozhodím sandály. Ona nic. Dva policisté se na ni vrhli, aby ji zabránili v mlácení hlavy o zeď. Svalili ji na zem a dva měli co dělat ji udržet na zemi do příjezdu sanitky.

9 1
možnosti
Foto

Jako obvykle od Vás nesmysl.

Bez testu na prokázání drog nepoznáte zda t ́dotyčný je na drogách nebo jestli má nějakou duševní poruchu...

A ten dotyčný pracoval v supermarketu, rozhodn to v danou dobu nebyl problémový narkoman.

0 9
možnosti
JL

laicky mě napadá, proč ho prostě neklepnou po hlavě pažbou, když odporuje a chce utéct, chce je napadnout po hlavě jako Od Shatterhand? Pak ho v klidu jako balík odnést do auta a dopravit do kriminálu...Ano, Olda by to tak udělal, ale máme zákony, policie má předpisy - omráčit někoho můžete jen, když vás ohrožuje na zdraví či na životě. Navíc poldové nemají pušky a klepat někoho pistolí je nejisté. Aby je neohrozil, policajti prostě dotyčného, který vypadal, že utekl z klece v ZOO zalehli, spoutali a čekali, až se uklidní - což může někomu způsobit infarkt, velká námaha, když je slabé srdce. A teď si vyberte, měli ho tedy taserovat? A kdyby umřel přitom, řeklo by se, že to bylo zbytečné, že ho měli zakleknout. 8-o PS: Narkoman je mimochodem drahá sranda ze sociálního hlediska: stát platí jeho léčbu, jeho nezaměstnanost a lidi si zaplatí to, co jim ukradne nebo rozbije, jeho blbost přijde společnost draho.

5 1
možnosti
Foto

Zasloužená karmaR^

7 0
možnosti
JL

Chlap byl silně pod vlivem, potácel se, policisti ho poutali a snažili se ho přimět, aby nevzdoroval - je docela možné, že narkoman zemřel v důsledku kombinace drog, stresu a námahy vyplývající z toho, že vyvíjel velkou sílu, aby se uvolnil. Protože byl dospělý, nese za svoje jednání odpovědnost. Smůla. Srovnání s Floydem je ale docela na místě. Jen je tam rozdíl, že v US dostali příbuzní odškodnění asi 20 milionů USD, a to příbuzní místního občana dostanou těžko od Teplic, a pak byl policista Chauvin odsouzen za vraždu, porota totiž usoudila, že jeho přikleknutí na dusícího se Floyda bylo vražedné či zabijácké, čili zbytečné a zločinné. Rozdíl je subtilní. U nás poroty nemáme a nezdá se, že by policajti zákrok přehnali.

1 2
možnosti
Foto

Naopak zjevně zákrok přehnali

2 10
možnosti
PB

P56e84t59r 56B37u63r53i43a10n

22. 6. 2021 12:42

Dobře vyjádřeno, karma.

16 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz