Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IB

jak můžete vědět, kdo ten hoax vypustil? Fakt je potřeba se kvůli nesmyslu zase opřít nenávistně do nějaké skupiny obyvatel?

6 3
možnosti
HH

vtipný, jak když ĆT nebo jiné dezinformační media šíří bludy, tak to je tu upaluje, ale když tu poloretardi sdílí hoaxy o kovidu a čipech v očkování, tak se dělá, že se neví, kdo to vypouští...

0 1
možnosti
VB

Pravdu neznáme, ale pokud má někdo např. nemocné srdce, vakcína mu vždy neudělá dobře, může uškodit např. změnou činnosti srdce. To je prokázáno v mnoha západ. zemích, např. ve Skandinávii a Německu se šetřily případy zemřelých po očkování, kteří měli některé vážnější nemoci - dospělo se k názoru, že v některých případech může i reakce těla na vakcínu, jež mladším, odolnějším neuškodí, zhoršit celk. zdravotní stav těm oslabeným. Takže se lidem nedivte. Neznáme podrobnosti: vakcína velké části očkovaných způsobí např. horečku, různé bolesti, některým pak změnu tlaku, změnu činnosti srdce aj. To by každý zájemce o očkování měl dopředu vědět, aby si to sám zvážil.

5 7
možnosti
JZ

Pan patolog si jistě nevymýšlí, a navíc očkování proti covidu se u Milana Lasici konalo v únoru, a to je dlouhá doba.

3 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,16
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz