Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

neměl titulek začínat slovem České ... ?

4 4
možnosti
Foto

No jasně. Česká tajná policie si někoho vezme do hledáčku, zatkne ho, něco si vymyslí a nestranný český soud na něj hned uvalí vazbu. Tak to to u nás běžné chodí.

A odkud jste, smím-li se ptát?

4 3
možnosti
Foto

Svým způsobem tím Putin ukazuje svojí slabost a vědomí, že jeho pozice už zdaleka není tak silná, jako před deseti lety. Nepovažuji ho za hlupáka, je to skvělý manipulátor a dobře rozumí svým Rusům, možná spíše rozuměl. V poslední době se dá činnost ruských orgánů označit za schizofrenní. Z Navalného naprosto nesmyslně udělali mučedníka. I některé ruské weby přiznávají, že před otravou ho většina Rusů neznala, dnes? Slábnoucí režim lze vnímat i na případu Medveděv, stagnace a nutnost odstavit bývalou pravou ruku Putina. Vytrvale velkopanská prohlášení o modernizaci armády a námořnictva kontra Armata, sériová výroba SU 35, Admiral Kuzněcov, atd. atd. Ne, režim není tak pevný v kramflecích, jak by se chtěl tvářit. Vám karma pane Zieglere, jako téměř vždy.

12 0
možnosti
JZ

Přesně tak pane Červenko, proč se Kreml tolik bojí opozičníků, když jsou údajně bezvýznamní.

7 0
možnosti
IZ

I10v27a32n 90Z81b74o64ř55i61l

23. 7. 2021 17:23

Pan Ziegler. Voni jsou hlava !

2 1
možnosti
VV

Vzdy jsem obdivoval takoveto bezhlave komentare.

8 1
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz