Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Ja pouze reaguji.na to, co říká Putin. Chcete snad tvrdit, že on lže?

5 1
možnosti
MB

Já už o Rusku psát nechci. Není totiž co. Vždy udávím - "Země, která je přímo předurčená k blahobytu". Mají vše, od nerostů, moře, klima po houževnaté lidi. Jak běží roky, pouze zaznamenávám :

Benzinová a plynová pumpa - 50% bohatství země. Musí se to změnit - nic se neděje. Země vymírá - vše vyřeší proklamovaná podpora rodin - nic se neděje. Nefunguje zdravotnictví a důchody - Nic se neděje. Kdyby se zvedl věk chlapům - důchodu se ani nedožijí! V. Putin to již zaznamenal dříve. Přijal moudré opatření již v r. 2019! Aby životní úroveň a hospodářství rostlo! - Nic se neděje ...

Závěr - Vladimir Vladimirovič jest člověkem dobrým. Jeho národ je drzý a neukázněný. Putin má tolik dobrých nápadů, odejít ještě nemůže. Já mu fandím! Stojí v čele jaderné velmoci = Svérázné, rozvojové zemi. Za jeho vedení - Nic se neděje. Loupeživé hordy dále přepadávají okolí, lid chudne a země je drancována. Tamní tradice, jsou zachovány ... :-)

10 1
možnosti
Foto

Karma, ale zbraně mají pěkný.;-)

Mám dojem, že nebýt ropy a plynu, tak se Rusko blíží ke KLDR.

8 4
možnosti
LU

Chudobných ľudí na svete pribúda. Mnoho ľudí si prezerá štatistiky, a utvrdzuje sa, že Rusko nie je na tom až tak zle, ak to porovnáme napr. na 5,5 miliónovom Slovensku je chudobou ohrozených 872 000 ľudí, a v 147 miliónovom 26,7 krát väčšom Rusku "iba" 21 miliónov.

Tabuľky sú skreslené vypočítava sa z priemerného platu, chudobný Nemec je podstatne lepšie na tom ako chudobný Slovák, a násobne lepšie ako Rus.

Pre Slovensku sa chudoba určuje od príjmu 406 eur mesačne pre jednočlennú domácnosť. Pri domácnosti s dvoma dospelými a dvoma deťmi do 14 rokov je to 853 eur mesačne.

1 2
možnosti
DR

Díky za tradiční ruskou blogovou zábavu, pro dnešek už máte splněno. R^

4 8
možnosti
Foto

Některým nepochopům je prostě potřeba určité věci stále připomínat.:-)

8 2
možnosti
MK

No, a až my tady v Evropě hromadně přejdeme na elektromobily, tak bude v Rusku ještě hůř. Pak už ani tu ropu neprodají.

Něco mi však říká, že až se toto stane, Putin už tady nebude.

6 1
možnosti
VV

O Elektromobilu zacinam uvazovat, ale s elektrickym primotopem nepocitam ani v nejzassi budoucnosti.

Ale kdyz mohou mit rakusaci filtry atomoveho proudu, podivam se jestli nemaji take nejake ruskeho plynu.;-D

1 0
možnosti
VF

Tak tak. Nastal čas připravit kmeny vyspělé pangermánské rasy k novém tažení Drang nach osten proti zaostalým mužickým slovanským podlidem.

0 8
možnosti
JZ

A on to někdo hlásá? Tedy kromě Vás? ;-D;-D;-D

13 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz