Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

„Slušní lidé“ jako mnoha další tzv. „vlastenecká hnutí“ jsou ve skutečnosti šiřitelé nenávisti vůči lidem, kteří mají jiné názory než oni?

Pane Ziegler, shodneme se snad na pohledu, že zbytečné násilí nepřináší nic nového a dobrého. Takového násilí se však dopouští stejně a dnes ve světě více protivlastenecká levicová hnutí. Antifa i divná mezinárodní pirátská strana s předsedou Bartošem nepatří mezi "vlastenecká hnutí".

6 5
možnosti
JZ

No, Piráty nemusím, ale nevím, že by někdo z Pirátů někoho umlátil kladivem. Tzv. "vlastenecká hnutí" jsou ve skutečnosti na úrovni islamistů, proti kterým se snaží vymezovat.

5 0
možnosti
JS

Informace je to velmi zajímavá.

0 0
možnosti
DT

S Putinem na triku a exekucí na krku kráčejí slušní lidé Brnem.

6 6
možnosti
Foto

Karma.Jeste bych doplnil,že o Pernícu projevilo zájem hned několik stran.SPD a Volný blok.Nakonec se rozhodl pro třetí zájemce.Je na brněnské kandidátce Trikolory ...vše slušná spodina společnosti...

8 4
možnosti
HH

tak oni cílí na tu spodinu, tak tam musí mít takovéto borce...to, že po volbách za zmizí prachy i strana už ty pologramoty nějak nepálí...

2 1
možnosti

R^

Dík za informaci!

Nacionalisti "Slušní lidé" jsou vrahové. K nacionalismu se hlásí i Tomio Okamura se svým SPD bez vnitrostranické demokracie. Jak by se asi chovali, kdyby se dostali k moci, nebo si povýšili sebevědomí drogami?

:-)

6 12
možnosti
ZZ

Slušní lidé jsou tedy divní nacionalisti, když ve svých řadách strpí černochy a romy. Jsou to vůbec nacionalisti ?

8-o

5 2
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz