Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J39a62n 35M32a85r70e72k

9. 9. 2021 19:14

Pane Zieglere neobvinujte Babiše, ale lidi, kteří ho volejí. Jak čtu v iDnes, má zase velké preference, i přes to hlasité unisono nadávání na jeho vládu. Mnohdy té České zemi nerozumím.

0 4
možnosti
Foto

Volejí??? Co to je za jazyk?

1 0
možnosti
LH

Co mel stát dělat jinak.....? Konkrétně...

2 1
možnosti
JZ

Urychlit finanční pomoc a nebrzdit jí byrokratickými překážkami.

6 1
možnosti
PK

V čem stát, do něhož počítám třeba zdravotnictví, armádu, hasiče, všeobecně záchranný systém, podstatně selhal? Podle mne jde jen o výši financí. Pokud jsem informován tak lze předvídat, vytvářet opatření u uragánu, tornáda v podstatě ne. Asi je naivní že by tam Monika s paní prezidentovou šly na brigádu.

Ani blogerovo království by nepomohlo ...

5 2
možnosti
Foto

Proč by měl stát někoho zachraňovat? Socialismus skončil, každý se má starat sám o sebe, to je heslo pravicových stran, které jsou dle televize volený nadprumerne vzdelanymi a inteligentním lidmi. Když přijde tornádo, odnese ty, kteří nebyli připraveni, tedy konzervativce a ostatní slabé a neefektivní jedince, toto je zaklad současného systému!

1 3
možnosti
AL

Jsem zvědavý, co budeš říkat, až to semele tebe hihihi

1 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 25,87
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz