Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

"Dedictvi predku zachovejnam Pane"! Predevsim by mela byt zrusena nejodpornejsi Zemanova prasarna, recyklace Gottwaldovych kraju! Take obnova historickych zemskych hranic , od Kralickeho Snezniku, pres vrcholy hor Ceskomoravske Vysociny, Svitavy, Jihlavu az po Slavonice. Tyto hranice Zeman nanejvys zlovolnym zpusobem zprasil. Hlasil se k odkazu TGM a skutky konal podle Gottwalda, jeho odkazem "po staru se neda zit" a "Sovetsky Svaz nas Vzor". Podle sovetsko vzoru ustanivil kraje. To mu umoznil prave centralizmus! Tedy hlavne decentralizovat, skoncit pokrytectvi. Ceskymi obrozenci tolik kritizovany centralizmus rakousky byl cs. vladou po roce 1918 jeste vystupnovan a po druhe valce svetove az absolutni diktaturu. proto navrat samospravy historickym zemim jimz po cela staleti vzdycky patrila a byla vsemi panovniky respektovana! Bohuzel Ceska Republika stale je rizena komunistickym statnim usporadanim, vratme se odkazu nasich predku.

1 1
možnosti
RK

R56a18d74e62k 89K18o12h67u16t

17. 10. 2021 19:52

A zatím ještě opozice si kraje prosadila do volebního zákona. To fakt nevymyslíš...

0 0
možnosti
Foto

A obratem ty stamiliardy vystřelí za stavbu jaderného bloku, kterou z ideologických důvodů zadají tomu, kdo to neumí.

6 4
možnosti
Foto

Nebo za cokoliv jiného.

2 0
možnosti
VV

Nerekl bych, ze prepravovane zbozi na RMD kanale se nejak zmensuje. Vidim na nej z okna. Probemem sjou na nekterych castech propuste ktere se musi opravovat a take velmi casto havarie lodi. Casto jsou to ukrajinsti kapitani pod vlivem. Obvykle to vyradi plavbu na par dni, nez se ty havarovane lodi odtahnou. Ale rekord asi vytvoril hollandsky kapitan, ktery s vystrcenym jerabem strhl plynove potrubi pod mostem ktere zacalo horet a jeho zar prohnul ten most hned vedle propusti. Ta byla tak vic nez rok vyrazena z provozu. Ale vsechny tri reky v Bavorsku jsou na tom uplne jinak nez ty na Morave.

0 0
možnosti

R^R^R^R^R^R^R^

Moudrá slova!

Ještě že jsme změnili směřování naší politiky a směřování našeho státu!

:-)

9 1
možnosti
Foto

Abyste za čas těchto slov úlevy nelitoval.

2 2
možnosti
Foto

Politici nechtěli Zemanovi odporovat, aby si pomstychtivého prezidenta neznepřátelili, ale tenhle nesmysl by nikdy nerealizovali.

7 1
možnosti
AM

A44d60a31m 24M31a37l19ý

16. 10. 2021 17:21

Byli ochotni utrácet i desítky miliónů za studie a projekty

1 0
možnosti
Foto

Karma pane Zieglere, k tomu není co dodat. R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 3317
  • Celková karma 26,41
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz