Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Ovsem cin za ktery bychom se meli porad jeste stydet bylo vydani techto uprchliku bez mrknutim oka ruske NKVD po petactyricatem roce. Uz jsem zde kdysi psal, ze takto zmizela jedna ma spoluzacka a pani soudruzka ucitelka nam uznamila ze Olina uz nikdy neprijde.

8 0
možnosti

Po zkušenostech s Angelou bych byl s tím zvaním opatrný, i když je jasné, že Česko ve srovnání s Německem žádné Eldorádo není a ruská záplava tedy nehrozí.:-)

0 0
možnosti
Foto

Otázka zní, jestli by do našeho teritoria vůbec chtěli. V Putinovi mají cara, často bezohledného, ale takového, na jakého jsou zvyklí už po staletí. A co jim můžeme nabídnout my? Slabošské politiky hrbící se před stejně slabošskou, přebyrokratizovanou a myšlenkově úplně ujetou EU. Když už bych se rozhodl zdrhnout z Ruska, šel bych někam jinam.

2 2
možnosti
ZZ

Mluvil jsem s několika rusákama z Varů.

Většina z nich se přestěhovala do Německa.

Vary vyměnily za Baden Baden a do Varů už jezdí jenom na výlet.

Nicméně na Jižním Městě je relativně dost rusů, kteří tady studují a mají tu i své rodiny. Nicméně ČR považují jen za přestupní stanici dále na Západ.

;-(

3 1
možnosti
MK

A mají zájem o to, k nám přijít?

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Trochu demagogicky podáno. Je pravda, že Rusko opouští vzdělaní lidé. Nesmysl je, brát jejich odchod jako útěk před Putinem či protest proti němu. Vzdělaní lidé opouští i Česko, Polsko atd. Především jdou za lepším. Dnes se už ani nedá tvrdit, že se v cizině dostanou do spořádanějšího režimu. Stačí si uvědomit, co se dnes děje v USA, Velké Británii, Německu, Francii, Belgii .........

3 1
možnosti
VV

Zapomel jste napsat co se dnes děje v USA, Velké Británii, Německu, Francii, Belgii .........

0 0
možnosti
Foto

Jsem pro, ale kam chcete umístit 50 milionů slušných Rusů? R^

4 1
možnosti
Foto

Slušných lidí je naprostá většina a nic by se nestalo, kdybyste napsal dvojnásobek.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3318
  • Celková karma 26,17
  • Průměrná čtenost 1809x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz